Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.Aktivasyon icinburaya tıklayın.
Alomaliye.com Forum « Sosyal Güvenlik Mevzuatı « SGK Mevzuatı «  (Moderatörler: alomaliye, nguroy, ferhat, ebru ÅŸener, ZİNDAN)İşveren Hissesi Sigorta Prim TeÅŸviki
Sayfa: 1 ... 15 16 [17]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İşveren Hissesi Sigorta Prim TeÅŸviki  (Okunma Sayısı 66586 defa) Bookmark and Share
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sera
Forum Üyesi
**

Teşekkür Puanı: 3
Nereden:

« Yanıtla #240 : Eylül 22, 2011, 04:21:19 ÖS »

%5 lik iÅŸveren teÅŸvik primi ihale kapsamındaki alım ve yapım iÅŸleri için kalkmıştı. Fakat bi arkadaşım sistemin indirimli bildirgeyi kabul ettiÄŸini ve bu ÅŸekilde yolladığını söylüyor. Acaba bu konu ile ilgili yeni bi genelge uygulama  çıktı mı? Bilgisi olan arkadaÅŸ var mı?
Biz de ihale kapsamındaki işyeri için yararlandırmıyoruz ama sisteme girdiğinizde 5510 açık. Biz onu sorduk ve yararlandırmayacaksınız dendi.
stajer34
Forum Üyesi
**

Teşekkür Puanı: 0
Nereden:

« Yanıtla #241 : Ekim 19, 2011, 08:24:40 ÖÖ »

arkadaşlar bir mükellef yeni iş yeri açtı 4447 kanundan faydalanmak istiyor. yaş şartı dışında,mesleki belgeleri de mi olmalı?
fatihvonal
Yeni Üye
*

Nereden: bodrum/MuÄŸla

« Yanıtla #242 : Kasım 10, 2011, 10:05:16 ÖÖ »

iyi çalışmalar.

işveren yeni işe aldığı personeli için teşvikten yararlanmak istiyor.

çalışan 1980 doğumlu. işkura kayıtlı ve son 10 ay süresince işsizlik ödeneğini almış.

işveren bu çalışan için herhangi bir teşvikten yararlanabiliyor mu ?

Teşekkür ederim.

Bir adım dahi atmışsan bana, sana koşuyorum bil.
sinanyucel
Kıdemli Üye

Nereden: yaşamın olduğu her yer.

« Yanıtla #243 : Kasım 11, 2011, 04:49:09 ÖS »

Arkadaşlar 4447 sayılı kanunun geçici 10. maddesi gereği 6111 den teşvikli işçi çalıştırmakta iken adres değişikliğinden dolayı kurumun başka bir şubesine nakil olduk önceki kurumdan e bildirgede teşvikli olarak düzenlediğim bildirimi yeni kurumunda teşvikli olarak düzenleyemiyorum nakil olurken işçilerin çıkısınıda nakil olarak yaptık arada gün boşluğuda yok 14 günlük çalışmayı eski kurum üzerinden teşvikli vermeme rağmen kalan kısmı yeni kurum üzerinden teşvikli veremiyorum e bildirge programı hata veriyor yararlandıramazsınız diye yeni kurumla görüştüm olaya hakim olamadılar şahsi fikir beyan ettiler yararlandıramazsınız diye bende devam etmesi gerektiğini beyan ediyorum nedeni ise işçi işverenin aynı işinde devam ediyor farklı bir işyerinde değil e bildirge yeni kuruma nakil olurken alına yeni numaradan dolayı farklı bir işyeri gibi algılıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz saygılarımla

S.M.M.M
g705
Kıdemli Üye

Teşekkür Puanı: 23
Nereden:

« Yanıtla #244 : Kasım 11, 2011, 06:11:07 ÖS »

Sistem ilk bildirgeyi onayladığınızda borç olarak kaydettiği için ikinciyi kabul etmiyor olabilir.

admin_fast'dan -> Forum Kuralları
sinanyucel
Kıdemli Üye

Nereden: yaşamın olduğu her yer.

« Yanıtla #245 : Kasım 11, 2011, 08:04:45 ÖS »

Sistem ilk bildirgeyi onayladığınızda borç olarak kaydettiği için ikinciyi kabul etmiyor olabilir.
evet buda mantıklı geliyor zira borç oldugu zaman teşvikten yararlanamıyoruz birde borcu ödeyelim öyle yapalım bakalım sonuç ne olacak Gülümseme

S.M.M.M
BAHA38
Yeni Üye
*

Nereden:

« Yanıtla #246 : Kasım 19, 2011, 12:41:31 ÖS »

mrb
Sayfa: 1 ... 15 16 [17]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer: