Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.Aktivasyon icinburaya tıklayın.
Alomaliye.com Forum « Sosyal Güvenlik Mevzuatı « SGK Mevzuatı «  (Moderatörler: alomaliye, nguroy, ferhat, ebru ÅŸener, ZİNDAN)BaÄŸ-Kur saÄŸlıktan yararlanma ve fazla ödeme
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: BaÄŸ-Kur saÄŸlıktan yararlanma ve fazla ödeme  (Okunma Sayısı 1028 defa) Bookmark and Share
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cnrcnrcnr
Yeni Üye
*

Teşekkür Puanı: 0
Nereden:

« : AÄŸustos 24, 2010, 07:07:39 ÖS »

6-7 ay önceden 30 günlük baÄŸ-kurum var ÅŸimdi baÄŸ-kur numaram ile tekrardan bir 30 günlük yatırmayı düşünüyorum. ssk ya gidip bu önceki baÄŸ-kur numaram ile tekrardan bir 30 günlük talebinde bulunduÄŸumda kaç gün  ya da ne kadar zaman içerisinde saÄŸlıktan yararlanabilirim ? SaÄŸlıktan yararlanabilme olayım hemen olur mu yoksa bir süre beklermiyim?

Ayrıca daha önceki bağ kur ödememde 30 TL. fazla ödemişliğim gözüküyor bunu geri alabilirmiyim ya da bir şekilde kullanabilirmiyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
cnrcnrcnr
Yeni Üye
*

Teşekkür Puanı: 0
Nereden:

« Yanıtla #1 : AÄŸustos 27, 2010, 11:27:04 ÖS »

cevap verebilecek yok sanırım  Üzgün
Okay KIR
Kıdemli Üye

Teşekkür Puanı: 36
Nereden: İSTANBUL

İnsanlar Büyüdükçe Hayalleri Küçülür

« Yanıtla #2 : Eylül 02, 2010, 09:20:16 ÖS »

6-7 ay önce olan bağkurluluk sona erdide tekrardan mı açtıracaksınız
yoksa 6-7 ay önce bir ay ödedim ama sonra ödemedim şimdi bir ay daha ödesem diye mi soruyorsunuz
1. durum ise şunu belirteyim bağkurda 60 günden fazla prim borcu olanlara sağlık yardımı olmaz
2.durum ise bağkurluluğunuzu tekrar açtırıdığınızda sağlık yardımından tekrar yararlanabilirsiniz çünkü son bir yıl içinde 30 gün talep eder
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer: