Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.Aktivasyon icinburaya tıklayın.
Alomaliye.com Forum « Vergi Mevzuatı « KDV «  (Moderatörler: alomaliye, nguroy, ferhat, ebru ÅŸener, ZİNDAN)Dernekte Yanlış Belge Düzenlenmesi- Lütfen Yardım Edin
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dernekte Yanlış Belge Düzenlenmesi- Lütfen Yardım Edin  (Okunma Sayısı 231 defa) Bookmark and Share
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
psikolog
Yeni Üye
*

Teşekkür Puanı: 0
Nereden:

« : Åžubat 01, 2012, 10:23:19 ÖS »

Merhabalar,
Yakin bir zamanda dernek kurduk. Dernegin ilk kurulumundan bu yana aldigimiz bagislari, uye aidatlarini hep ayni bagis makbuzu ile teslim aldik, makbuz kestik. Fakat dun bunun yanlis oldugunu ve alindi belgesi kesilmesi gerektigini ogrendim. Su an cok kaygiliyim, ciddi bir yanlis yaptik ve bu isten nasil donebiliriz? Sonucta bu isin daha cok acemisiyiz. Bu tur yanlislar olur diye dusunuyorum. Bu yanlisi nasil duzeltebiliriz ve bu yanlistan oturu bir ceza alir miyiz?
mohicans
Kıdemli Üye

Teşekkür Puanı: 35
Nereden: Adana

"İnsan, ancak çalıştığının karşılığını alır."

« Yanıtla #1 : Åžubat 02, 2012, 01:31:35 ÖS »

Ayni bağış makbuzu ile nakit  almışsınız. Burada bi usulsüzlük var.
DiÄŸer tarafdan bu ayni bağış makbuzlarını ilgili kiÅŸilerden tekrar talep edip, iptal edip, iptal nedenini yazıp, alındı  makbuzu düzenlemeniz sizin faydanıza olacaktır.

"İnsan, ancak çalıştığının karşılığını alır."
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer: