Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.Aktivasyon icinburaya tıklayın.
Alomaliye.com Forum « Sosyal Güvenlik Mevzuatı « SGK Mevzuatı «  (Moderatörler: alomaliye, nguroy, ferhat, ebru şener, ZİNDAN)SGK İşten Ayrılış
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SGK İşten Ayrılış  (Okunma Sayısı 216 defa) Bookmark and Share
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mes_ar
Kıdemli Üye

Teşekkür Puanı: 5
Nereden:

« : Şubat 06, 2012, 02:14:51 ÖS »

Merhab arkadaşlar,
Bir kişinin işten çıkışı  ile ilgili olarak;
bu kişinin  çıktığı aydaki brütü 1.350,85  tl. ben çıkış işlemi yaparken nokte ya da virgülü kabul etmiyor dolayısıyla küsüratını yazamıyorum. Nokta ya da virgülsüz yazdığımda ise 135085.0 şeklinde kaydediyor. Bu durumda nasıl yazmalıyım sizce?

“Şahsiyetli kişiler inandıkları gibi ve tavizsiz yaşarlar. Böyle insanların hayat çizgilerini dünyevi endişeler değil, ulvi inançları belirler. Muhsin YAZICIOĞLU ömrü boyunca taviz vermeden yaşayan yüce bir kişilik…”
AYSE
Özel Üye

Teşekkür Puanı: 59
Nereden: Ümraniye-İstanbul

« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2012, 04:18:09 ÖS »

Tekrar deneyin. Virgül kullanılabiliyor.

Senin, kalbine bişey olmuş...
EYLÜLDURU
Aktif Üye

Teşekkür Puanı: 70
Nereden: İSTANBUL

« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2012, 05:21:16 ÖS »

Merhab arkadaşlar,
Bir kişinin işten çıkışı  ile ilgili olarak;
bu kişinin  çıktığı aydaki brütü 1.350,85  tl. ben çıkış işlemi yaparken nokte ya da virgülü kabul etmiyor dolayısıyla küsüratını yazamıyorum. Nokta ya da virgülsüz yazdığımda ise 135085.0 şeklinde kaydediyor. Bu durumda nasıl yazmalıyım sizce?

Rakamı yazdıktan sonra enter yapmayıp herhangi bi kutucuğa tıklarsanız o şekilde kabul ediyor..

Kolay gelsin..

Ne zaman karanlık olsa, hatırla!
...ışık sende,
...kalbinde,
...bul onu!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: