Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.Aktivasyon icinburaya tıklayın.
Alomaliye.com Forum « Sosyal Güvenlik Mevzuatı « SGK Mevzuatı «  (Moderatörler: alomaliye, nguroy, ferhat, ebru ÅŸener, ZİNDAN)LTD.Åžube Açılışı ve İşyeri Bildirgesi Süresi
Sayfa: [1]   AÅŸağı git
Yazdır
Gönderen Konu: LTD.Åžube Açılışı ve İşyeri Bildirgesi Süresi  (Okunma Sayısı 360 defa) Bookmark and Share
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N Bayo
Forum Üyesi
**

Teşekkür Puanı: 0
Nereden:

« : Åžubat 08, 2012, 10:45:21 ÖÖ »

ArkadaÅŸlar 10.01.2012 tarihli ortaklar kurulu kararı ile ÅŸube açılışı kararı alındı ve 11.01.2012 itibariylede ticaret sicilde tescili yapıldı.Ancak ÅŸube henüz tam anlamıyla çalışmalar bitmediÄŸi için fiilen faliyette deÄŸil.Vergi dairesine 30 gün içinde bildirimde bulunucam.SGK için böyle bir durum söz konusu deÄŸil deÄŸilmi.Yani ben 15.02.2012 de resmen faliyete baÅŸlayacağımı farzedersek  14-15 Åžubatta iÅŸyeri bildirgesi verip 1 ay içindede çalışanları bildirebilirim deÄŸil mi?Tereddütte kaldım yardımlarınızı bekliyorum.TeÅŸekkürler.
AYSE
Özel Üye

Teşekkür Puanı: 59
Nereden: Ümraniye-İstanbul

« Yanıtla #1 : Åžubat 08, 2012, 11:22:01 ÖÖ »

Ne zaman sigortalı çalıştırmaya başlarsanız o zaman açılış verebilirsiniz.

Senin, kalbine biÅŸey olmuÅŸ...
N Bayo
Forum Üyesi
**

Nereden:

« Yanıtla #2 : Åžubat 08, 2012, 11:48:12 ÖÖ »

Bu durumda maliye yoklamasında henüz işçi çalıştırılmadığını özellikle yazdırmakda fayda var değil mi?
marty
Yeni Üye
*

Nereden: Kayaların toprağa dikine saplandığı yerden

« Yanıtla #3 : Åžubat 08, 2012, 12:16:04 ÖS »

Evet işçi çalıştırılmadığını belirtebilirsin..
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer: