iyi günler benim bir sorum olacak daha önce çalıştığım işyeri sigortamı başlatmadığı için işten ayrıldım. şuanda 4 aylık hamileyim. yeni bir işe girdim sigortam başladı aralık ayında doğum yapıcam acaba ödenek almamda bir sorun olurmu??
Yazdırılabilir Görünüm
iyi günler benim bir sorum olacak daha önce çalıştığım işyeri sigortamı başlatmadığı için işten ayrıldım. şuanda 4 aylık hamileyim. yeni bir işe girdim sigortam başladı aralık ayında doğum yapıcam acaba ödenek almamda bir sorun olurmu??
Doğum iznine ayrılıp geçici isgöremezlik raporu aldığınızda hala aktif sigortalı çalışansanız, 90 günü aşan prim ödemeniz olacağından geöici işgöremezlik ödeneğinden yararlanabilirsiniz.
fakat etrafımda bir kaç kişi iyice araştırın dedi şimdi ben 4 aylık hamile olduğum için bu ödenekten yararlanmak için çalışıyosun diye sigortadan bir terslik çıkarmı onu merak ediyorum
Çalışıyormusunuz gerçekten, yoksa adınıza bir işyerinde çalışıyormuş gibi prim mi ödeniyor?
çalışıyorum ama çalıştığım yer tekstil olduğu için ssk yapmıyor. tanıdık birinin işyerinde sigortam başladı şuan
bu şekilde bir sorunla karşılaşırmıyım