virman Nickli Üyeden Alıntı
sayın tancam son yorumunuzdaki demagoji ile tekrar aşağılık kompleksi tespitine geri dönüyoruz. başlık ACCA ve kullanım alanı ile ilgiliyken saçma yorumlarla kafa karıştırmaya lüzum yok. Avrupa'ya dair sizin üslubunuzla söyleyebileceğim son yorum, çomar olmadığınız sürece kimse tarafından aşağılık bir muameleye maruz kalmayacağınızdır.
ülkemizde bile muhasebe pastasının %90+ 'ını dört büyükler paylaşıyorken kendinizi geliştirin deyip kestirip atmak çok boş. binbir türlü yöntemi var bu işin ve ACCA ile bir kapı açmak istiyorsa insanlar, Türkiye'deki mevzuat ile sınırlı kalmamaları adına BPO merkezleri hakkında yönlendirmeye çalışıyorum. Atla deve değil, şu gün başvursanız çok farklı yerlerden dönüş alırsınız. Finlandiya'da resimsiz ve isimsiz özgeçmiş ile başvuru zorunlu iken, ayrımcılığı önlemek ülke politikası iken böyle ithamlarla ulusları yaftalamak her şeyden öte ayıp. Yaşayacağınız bir yıllık yurtdışı iş tecrübesi hem dilinize hem işine çok katkı sağlayacak olup geri dönüşünüzde de elinizi kuvvetlendirecek bir unsurdur.
Türmob'un sağladığı bu muafiyete Hintliler sahip değil ve son müdürüm henüz ilk 9 sınavda iken ben bunlardan muaf olup onun önüne geçmiş bulunuyorum. Herkese hayatta başarılar.