Merhaba
İlk kez sigortalı olarak çalışacak bir personel 17 yaşındadır.
Bu personelin ssk girişini yapmamızda bir sakınca varmıdır?
teşekkürle
Merhaba
İlk kez sigortalı olarak çalışacak bir personel 17 yaşındadır.
Bu personelin ssk girişini yapmamızda bir sakınca varmıdır?
teşekkürle
Sevdiğine köle olunca gönül, Nuh tufanına kucak açarmış...
çalışma bakanlığının sitesinden çocuk ve genç işçilerin çalışmasına yönelik yönetmeliği incelemenizi tavsiye ederim
Ne irfandır veren ahlaka yükseklik,ne vicdandır <br />Fazilet hissi insanlarda ALLAH korkusundandır.<br />Yüreklerden çekilmiş farzedilsin havfı Yezdan'ın <br />Ne irfanın kalır tesiri katiyyen,ne vicdanın.<br /><br /> Mehmet Akif ERSOY
Ağır ve Tehlikeli iş değilse sorun yok.Yanlız emeklilik hesabında 18 yaşına kadar olan hizmeti hesaba katılmaz.
Bir selama değmeyen aşka ölüm yakışır...
normal sigortalı olarak girişini yapabilirsiniz bir sorun yok
Peki 1991 doğumlu birini yeni yasadan önce yani bu ay Aralık 2006'da 1 gün dahi olsa sigortalı gösterip ssk girişi yapmanın ona faydası olur mu??
bende tam bunu soracaktım arkadaşımın çocuğu 1991 doğumlu ve lisede okuyor onun muhasebecisi yaparız demiş benim çocukta onunla aynı yaşta benim muhasebeci olmaz dedifugenc Nickli Üyeden Alıntı
[color=blue][b]ESNAF;<br />Elemeği ve göz nurunu,<br />Sanatı ve sermayesini,<br />Namus ve onurunu,<br />Adet ve örflerini,<br />Fedakarlık ve vatanseverliği<br /> ile birleştirip, topluma örnek olan ve hizmet üreten bireydir.[/b][/color]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)