madde madde bilgilendirirseniz sevinirim.
madde madde bilgilendirirseniz sevinirim.
arkadaşlar bende çalıştığım şirketin muhasebesini tutmak istiyorum en erken ne zaman başlayabilirim hemen yatırsam paraları ruhsat-mühür-şifre vs. nezaman olur bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Yanlış bilmiyorsam ruhsatın elinize gelmesini beklemiz gerekmiyor, bedelleri ödemeniz halinde 1 hafta içinde vb.. başlayabilirsiniz.
İzmir odası
Ankara için 1.340 ytl
İzmir odası için 811,00 ytl
mühür için 120 ytl
toplam da 2.271 ytl istiyor.
bilgi için teşekkürler ben hemen başvurayım ozaman taksitte yaparlar gibi geliyor zira izmir odası gelin mutlaka benimle görüşün bir çay içelim dedi malum potansiyel oy olayıOgün Güneş Nickli Üyeden Alıntı
Evet izmir odası 6 taksit yapıyor, (garanti,akbank,işbank,yapı kredi bank. kredi kartlarına)
yanlış bilmiyorsam geçici çalışma belgesi veriliyor doğrumu ogün bey? gerçek ruhsatı ne zaman alıyoruz bir bilginiz var mı
mayısta seçim olduğu için bu dönem erkenden ruhsatları mart en geç nisana hazırlayacaklarmış. bir arkadaş yazmıştı bir önceki dönem ruhsatları törenle daha yeni dağıtılacak diye istanbul için. ben yarın kayıt olmaya gideceğim öğlenden sonra açıklamalı olarak öğrendiklerimi sizin paylaşırım
bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.ardahan75 Nickli Üyeden Alıntı
ya valla beynim karışık kusura bakma nasıl kayıt olcaksın ne götürceksin ben arkadaşıma sordum 2-3 güne kadar sana sonuç belgesi gelecek o gelsin al gel dedi. Onu beklemesekte oluyormu diye sormak aklıma gelmedi. Kızıda bezdirdim valla zırt pırt arayıp tekrar sormayada utandım valla.ardahan75 Nickli Üyeden Alıntı
Geçen dönemde ruhsat almışlar ile konuşmalıyız... İnan odalardaki kızlar başları ağrımasın diye topu taca atacak cevaplar veriyor..ERIN_BROCKOVICH Nickli Üyeden Alıntı
Dünyaya gelirken herkes gülerken sen ağlıyordun,ÖNEMLİ olan; Dünyadan giderken sen gülerken herkesin ağlamasıdır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)