arkadaşlar vergi hukukunu bir türlü geçemiyorum. bir sistem veya kaynak önerisi olan var mı? nelere dikkat etmeliyiz?
arkadaşlar vergi hukukunu bir türlü geçemiyorum. bir sistem veya kaynak önerisi olan var mı? nelere dikkat etmeliyiz?
özelden mail adresini at bana kaynağın kralını atıyım sana : )) geçmezsen gel bul benigokhanbayir Nickli Üyeden Alıntı
SMMM A.C.
arkadaşım banada yollayabilirmisin vergi notlarını
vakkasozkin@mynet.com
ateş34 bana da vergi notu göndermen mümkün mü tek dersim vergi kaldı 40 la kaldım.orhunferk@hotmail.com.gönderirsen çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar.
40 alan arkadaşım sınav kağıdın nasıldı. hangi soruları ne derece yanıtladın.
SMMM
AMORTİSMAN SORUM HARİÇ DİĞERLERİ TAM DOĞRUYDU 50 Yİ KESİN BEKLİYORDUM 10 PUAN YÜZÜNDEN RUHSAT ALAMADIM MORALİM ÇOK BOZUK SENİN NASILDI?
Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.
hizmet ve vergi mükellefiyeti cevaplarım iyiydi. 20şer puan bekliyordum. amortismandan da yarım verse diyordum. ama hoca harfi harfine kendi bildiği gibi cevap istiyor herhaldeki puan vermemiş. 40 aldım. 10 puanla kazanamadım ruhsatı.
itiraz edicem derhal
SMMM
merhaba arkadaşlar..
benimde bu dönemden vergi kaldı.maliyetten girmamiştim zaten.yani sona iki dersle girdim..maliyetten kursa gidicem ama vergiyi ne yapacağım hiç bilmiyorum..kaynak önerilerini bende bekliyorum.
ben de mı ıtıraz etsem yaa benım hızmet sorusu dısında dıgerlerı yuzde 90 dogruydu hızmete de yazdım bırseyler ama hadı ondan hıc vermese deıgerlerınden az kırsa yıne 60 uzerı almam lazım bır dahakı sınavda bundan daha fazlasını yıne yazamam ılla bılmedıgım bır soru cıkar yanı.. off ıtırazlara baktıklarını hıc sanmıyorum bu arada hıc notu yukselen duydunuz mu kı daha once..
Arkadaşlar ben vergiden beklediğimin üzerinde aldım ve 70 puanla geçtim ancak kaynak olarak ağırlıklı olarak murat yıldızın internet sitesinde var olan ve sürekli de güncelleştirilen sınav konularıyla ilgili notlar mevcuttur oradan çalıştım ayrıca birde çıkmış soruları çözdüm ve ilk soru daha önce sorulmuştu son soru benzerleri defalarca sorulmuştu amortisman sorulmuştu kdv de hizmet ve hizmet sayılan haller de sorulabilecek sorular arasında mevcuttu dolayısıyla çıkmış soruları iyice çözün gerekirse ezberleyin ve ymm murat yıldızın sitesine bakın derim başarılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)