Arkadaşlar GİB e girme süresi ne zamana kadardı geçti mi 2 firmamızı girmeyi unutmuşuz.
Arkadaşlar GİB e girme süresi ne zamana kadardı geçti mi 2 firmamızı girmeyi unutmuşuz.
31/03/2017 tarihi son tarih olduğunu beyan ettiler.
okul aile birliği ve devlet okulunun çalışanları için muhtasar ve sgk bildirimi veriyoruz. İnternet şifremiz olmadığımız için muhtasar beyanları elden veriyoruz. Bizlere de Ek8 verme zorunluluğu var mı?
Dostlar İnternet Vergi Dairesinden bir sıkıntımı var. Neredeyse 1 mükellefi 10 dk da ancak kayıtedebiliyorum yavaşlıktan. Sizde de bu sorun varmı ?
Ya arkadaşlar bu konuda süre uzatımı sözkonusu mu?
?Şahsiyetli kişiler inandıkları gibi ve tavizsiz yaşarlar. Böyle insanların hayat çizgilerini dünyevi endişeler değil, ulvi inançları belirler. Muhsin YAZICIOĞLU ömrü boyunca taviz vermeden yaşayan yüce bir kişilik??
% 90 uzar.
Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. [İsra 32]
?Şahsiyetli kişiler inandıkları gibi ve tavizsiz yaşarlar. Böyle insanların hayat çizgilerini dünyevi endişeler değil, ulvi inançları belirler. Muhsin YAZICIOĞLU ömrü boyunca taviz vermeden yaşayan yüce bir kişilik??
Arkadaşlar sgk no su olmayan bir vakıf inşaat yaptı ve inşaat dosyası açtırdı. Çalışanların sgk sı inşaat dosyasından ödeniyordu vergileri ise vakfın aylık muhtasarıyla ödeniyordu. Uzun zamandır inşaatta çalışan yok fakat sgk dosyası da kapanmamış henüz. Şimdi ben vakfın vergi nosu ile inşaatın sgk sicil no sunu eşleştirmeli miyim?
Kolay gelsin dostlar. Aklıma takılan birkaç husus var. Bugün Vergi numaraları ve Sgk sicil numaralarını eşleştirme yapıyorum. Aklıma takılan sorulardan bahsetmem gerekirse;
1-) Özel Bina İnşaatlarını eşleştirme yapacakmıyız. ?
2-) Şubelerde veya merkezlerde bulunan boş sgk dosya numaralarınıda eşleştirme yapacakmıyız ?
3-) Basit usülleri eşleştirme yapmamıza gerek varmı ?
4-) Son olarak mükellefiyetsiz ve mükellefiyetli şube hakkında kısa bir bilgi verebilirmisiniz. ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi çalışmalar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)