Temmuz 2012 Sınavında Başarılı Olup Perşembe Günü Odadan Aranan Kişiler-Kısa Yorum

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

Benide yücel bey aradı.

Nurbanu arkadaşın ve diğer tüm bekleyen arkadaşların geçmelerini temenni ediyorum..

arkadaşlar kaynağından taze haber :)) ismmmo ya bizzat gittim, ordaki arkadaş yardımcı oldu ismimi ve tc mi aldı, listeye bakması için mail attı ve bikaç dakika içinde geçmiş diye cevap geldi. Çok şükür ilk girişte bitirdim darısı herkesin başına. bu arada sadece geçenlerin listesini yollamışlar sırayla arıyorlarmış ama neyin sırasına göre söylemediler. sonuçlar yarın saat 17.00 de açıklanacakmış...

arkadaşlar kaynağından taze haber :)) ismmmo ya bizzat gittim, ordaki arkadaş yardımcı oldu ismimi ve tc mi aldı, listeye bakması için mail attı ve bikaç dakika içinde geçmiş diye cevap geldi. Çok şükür ilk girişte bitirdim darısı herkesin başına. bu arada sadece geçenlerin listesini yollamışlar sırayla arıyorlarmış ama neyin sırasına göre söylemediler. sonuçlar yarın saat 17.00 de açıklanacakmış...

Gani Gani Geçmiş olsun

Odayı aradım ve sonuç pek iyi değil ! İlk girişimdi öğrenmiş oldum; beklediğinin altı geliyormuş.Napalım bunada şükür.
Finansal Muhasebe 35
Finansal Tablolar ve Analizi 61
Maliyet Muhasebesi 10
Muhasebe Denetimi 25
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 40
Hukuk 43
Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku 50

Allahım sana şükürler.Bursa odası aradı arkadaşlar ismim r ile başlıyor soyismim malum v ile.Allah bekleyen hakeden herkese bu sevnci yaşatsın inşallah

Odayı aradım ve sonuç pek iyi değil ! İlk girişimdi öğrenmiş oldum; beklediğinin altı geliyormuş.Napalım bunada şükür.
Finansal Muhasebe 35
Finansal Tablolar ve Analizi 61
Maliyet Muhasebesi 10
Muhasebe Denetimi 25
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 40
Hukuk 43
Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku 50

Hayırlısı olsun.. Denetım ve vergıden nasıl kagıt verdın. Kaç beklıydoun bunlar geldı . Paylasabılırmısın.