kıvanç cok sevindım.sabahtan berı heyecanını paylasıyodum.darısı nurbanuya
galiba onda bunda şundadır yapıyorlar.e mi ? allah verede harf sırasına gore aramıs olsunlar en azından umudun olması ıyıV ye daha bı dunya var
arkadaşlar az önce istanbul smmm odası başkan yardımcısı - veya sekretreri yücel isimli bir bey arayarak tebrik etti. Adım e ile başlıyor soyadım c ile. herkese başarılar. allah inşallah hakkınızdan hayırlısını verir
galiba onda bunda şundadır yapıyorlar.
ömrümden ömür gitti.
umudun olsa vay olmasa vay....
arkadaşlar kaynağından taze haber) ismmmo ya bizzat gittim, ordaki arkadaş yardımcı oldu ismimi ve tc mi aldı, listeye bakması için mail attı ve bikaç dakika içinde geçmiş diye cevap geldi. Çok şükür ilk girişte bitirdim darısı herkesin başına. bu arada sadece geçenlerin listesini yollamışlar sırayla arıyorlarmış ama neyin sırasına göre söylemediler. sonuçlar yarın saat 17.00 de açıklanacakmış...
KIvanc , Kesın kalırım dedıgın ders varmıyıdı ?
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Benide yücel bey aradı.
Nurbanu arkadaşın ve diğer tüm bekleyen arkadaşların geçmelerini temenni ediyorum..
Vatansever arkadaş hayırlı olsun. Ilk girişte kazanmanın yolları kitap kaynak vs. Neler tavsiye edersin
Allahmı soylettı DOSTbasarılı olan ben degılım KIVANC ...
Odayı aradım ve sonuç pek iyi değil ! İlk girişimdi öğrenmiş oldum; beklediğinin altı geliyormuş.Napalım bunada şükür.
Finansal Muhasebe 35
Finansal Tablolar ve Analizi 61
Maliyet Muhasebesi 10
Muhasebe Denetimi 25
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 40
Hukuk 43
Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku 50
Allahım sana şükürler.Bursa odası aradı arkadaşlar ismim r ile başlıyor soyismim malum v ile.Allah bekleyen hakeden herkese bu sevnci yaşatsın inşallah