Temmuz 2012 Sınavında Başarılı Olup Perşembe Günü Odadan Aranan Kişiler-Kısa Yorum

valla ben hala aranan var ise umuudm da var diyerek bekledim ama hiç arandım yazan yok...
odayı 2. kez aramak istemiyorum.benm karşıma yardımcı olmak değil başında atmak isteyen bir bayan çıktı malesef.........

bence isim harfine göre arıyorlar arkadaşımın ismi v başlıyor soyismi d başlıyor benim ise i başlıyor soyismim ö o yüzden umutlarınızı kırmayım:))

ismmmo aradı beni az önce arkadaşlar soyadım yılmaz. hatta sanırım tayyar beydi arayan, soyadınız y ile başladığı için bu saate kaldı dedi..

hımmmmmmmm geçmiş bitmiş o halde bizden umut...........
keşke teosu yarın erken açsalar da nasıl kalmış görsek

evet yaa.yarın saat 17.00 ye kadar bekletmeseler bari...ne olcaksa olsun artık .ögrenelım.nedır bu cıle.madem bellı acıklabıtsın.offf offffff..

VALLA ,öyle her şşte bir hayır var tabi ki,
ama üzüldüm. allah razı olsun iyi dileklerin içn.
büro mu açacaksın üstadım. şu an itibar ile üstadsın artık:)

Hayırlısı olsun.. Denetım ve vergıden nasıl kagıt verdın. Kaç beklıydoun bunlar geldı . Paylasabılırmısın.

Sağol, teşekkür ederim.

Denetimden malum 3 ve 4 üncü soru kazıktı. 1 ve 2.soru full yaptım diğerlerindende 5 10 puan gelir 55-60 alırım diye düşünüyordum 25 almışım.
vergiden hepsine cevap verdim ama 40 belki 50 alırım diyordum 40 gelmiş.

Finansal Muhasebe, Muhasebe denetimi ve Hukuktan itiraz etmeyi düşünüyorum. Çünkü bunlarda diğer geçtiğim dersler gibi geçer kağıt verdiğim derslerdi. İtiraz edipte sonucu olumlu şekilde değişen var mı? Daha önce itiraz edenlerin durumu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şuan zafer sarhoşuyum :)

Hiç bilmiyorum neyapacağımı ilerleyen günlerde belli olacak...
hakkında ne hayırlı ise o olsun.
ben de bu belge ile şirketlrin muhasebciye amele gözü bakmalrından kurtulacağım bir yerde çalışacağımı umut ediyordum.
umutlar uzadı başka bahara.....
zor dersler hem de analiz ve maliyet
bakalım yarın yazarım ikiside mı kalmış ?

Umudunuzu yitirmeyin lütfen.
Umarım bu ikisinden birinden geçmişsinizdir. Kalan zamanda çok sıkı çalışarak, diğer sınavda kazanabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun. Ben staja başlama sınavını 7. girişimde kazanmıştım. Bu sınavı tek girişte 7/7 yaptım. 7 uğurlu rakamımdır. Yine kendini gösterdi.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Umudunuzu yitirmeyin lütfen.
Umarım bu ikisinden birinden geçmişsinizdir. Kalan zamanda çok sıkı çalışarak, diğer sınavda kazanabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun. Ben staja başlama sınavını 7. girişimde kazanmıştım. Bu sınavı tek girişte 7/7 yaptım. 7 uğurlu rakamımdır. Yine kendini gösterdi.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
amin ,inşallah .
ben ilk girişte başlatmayı veridm.
sonra her derse 2. girşte verdm bu güne kadar, bu derslerden ikisi yada biri 3. girişe kaldı. allahın hakkı 3.tür.:))))) diyelim

Nurbanu inan üzüldüm senin adına inş. bir daha ki sefere sende aramızdasın biraz daha gayretle bu iş olur ama ümidini kaybetme bir des falan kaldı ise itiraz edersen geçirebilirler ben geçen sınav Muhasebeden 46 almıştım itiraz ettim 50 yaptılar. Yani herşey bitmiş değil.