Büyük Gün 31 Ocak 2013 Sınav Sonuçlarını Yazalım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doneri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrik edenlere teşekkürler...herkes geçer inşallah...mesaj ---2012 2.dönem smmm yeterlilikte başarılı oldunuz. başarılarınızın devamını dilerim---şeklinde.ama işte ilk girişimden pek farklı değildi 2 sınavım.demek ki 2.girişimiz olup olmadığına göre de değişebiliyor komisyonun not vermesi.

ankara odası mesaj atıyor.
istanbul odası geçen dönem arıyordu.

sıranın gelmesi uzun sürebilir istanbul için...

arkadaşlar bişi daha sorabilir miyim? benim ilk sınavda geçtiğim derslerin notu çok yüksek değildi.bunları da eğer sınırda geçtiysem, ve genel ortalamayı tutturamamışsam da gelir miydi bu msj? yoksa - başarılı oldunuz- msjını hepsini geçip ortalamayı da tutturanlara mı atıyorlar? ya işin açıkçası düşündükçe kafam karışıyor.bi de hepsinden geçip ortalama tutmdaı diye not yükseltmeye girmeye gerek kalmasın? bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

arkadaşlar bişi daha sorabilir miyim? benim ilk sınavda geçtiğim derslerin notu çok yüksek değildi.bunları da eğer sınırda geçtiysem, ve genel ortalamayı tutturamamışsam da gelir miydi bu msj? yoksa - başarılı oldunuz- msjını hepsini geçip ortalamayı da tutturanlara mı atıyorlar? ya işin açıkçası düşündükçe kafam karışıyor.bi de hepsinden geçip ortalama tutmdaı diye not yükseltmeye girmeye gerek kalmasın? bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

ARKADAŞIM ODALAR sınavda başarılı olamayana ve ortalamayı tutturamayana başarılı oldunuz diye sms atmıyorlar. atmazlar. başarılı olamayana güzel haber verilirmi.

Arkadaşlar
Ben hayırlı haberi aldım. Ruhsatı almaya hak kazanmışım. Allah herkese bu mutluluğu,sevinci huzuru yaşatmayı nasip etsin.
Darısı tüm meslektaşlarımın başına.

o da doğru.o zaman ben daha fazla kurcalamayayım. işte herşey beklenir bu sistemi getirenlerden. o kadar emek sarfedip uğraştık. olunca da insan bir türlü inanamıyor.neyse herkes iyi haberler alır inşallah...