2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Guney tesmer sınav sonuçlarıyla ilgilenen bir beyle görüştüm bana kullanığı cümlede ilk defa girenlerin değil birden fazla sınava girenlerin notlarının daha önce almış olduğu puanların girildiğiydi ve yeni puanların tekrar girileceğiydi.. Ama eğer vermiş olduğum dersin puanını düşürürlerse kesinlikle dava açıcam

Anladım.Teşekkür ederim.

ben sadece meslek hukukundan kaldım
Meslek Hukuku : {35}
yazıyodu ama ben odaya sorduğumda aslında 30 ile kaldığımı öğrendim
parantez içinde 35 yazmasının nedeni en yüksek not 35 olduğu için (2013-2. dönem 35 almıştım)
Do you understand ?

ben sadece meslek hukukundan kaldım
Meslek Hukuku : {35}
yazıyodu ama ben odaya sorduğumda aslında 30 ile kaldığımı öğrendim
parantez içinde 35 yazmasının nedeni en yüksek not 35 olduğu için
Do you understand ?

gerçekten çok ilginç, yazdığıma pişman oldum.

35 değil de 30'la kalmış olmak neyi değiştiriyor acaba sizler için.

dün akşamla bugün akşam arasında bir fark olmayacak geçenler geçecek kalanlar kalacak

is it clear enough for you?

or do i have to make further explanations considering your level?

if you are able to understand english, i can go on.

dün akşamla bugün akşam arasında bir fark olmayacak geçenler geçecek kalanlar kalacak

ben sorun yapmıyorum bilader, kaldıysam kaldım.
sistemin karışıklığı burdan kaynaklanıyor demek istedim
kısacası kimse umutlanmasın

Sn. adnkc olaya açıklık getirdi gibi sanki. Aslında notlar sisteme girildi ama sistem en yüksek notu algılayıp açıkladı. Doğrumu anlamışım? :)

O zaman bu mantıkla geçenler korkmasın, ama yükseltmeye girenlerde ve kalanlarda değişme riski olabilir diye yorumluyorum?...

Ben dünde bakamadım bugun haliyle bakamıyoruz tc no ve şifremi girdiğimde hata vermişti dün sizde böyle birşey oldu mu defalarca girmeme rağmen bakamamıştım

Anlamadığın gibi, birde ukalalık yapıyorsun. Burdakiler belki Hintçe biliyor, birde öyle dene istersen

Şüküler olsun ki, bitti. Beklemede olan veya geçemeyen tüm arkadaşlarıma sabır ve bundan sonraki sınavlarında başarılar diliyorum. Birlik olduk, kenetlendik, sesimizi duyurduk. Darısı tüm arkadaşlarımın başına... Öldük öldük dirildik, bize bu stresi yaşattılar ya,bişey demiyorum.

Ya bu düzene nasıl inanacaksın şimdi girenler nasıl giriyor sonuçları resmen kaderimizle oynuyorlar

birtek maliyet dersim kaldı ama ondan da ortalamayı tutturmak için 60 almam gerekiyor

kayseri odasının staj değerlendirme notlarına baktım çoğunun yüz benim suçum neydi bizim mali müşavir 100 lük kimse yoktur dedi düşük verdi şimdi uğraş dur maliyetten 60 alcam da ortalamayı tutturcam diyee

bizim ymm de kimse 100lük değildir demişti bana, staj notum 87. ona rağmen bitirdim ya işte, aynen de böyle söyledim kendisine.. muhasebeden yüksek not aldım da ortalamayı kurtardım resmen.
sınavlar da garip stajı da garip.. notların açıklanması/yayınlanması vs herşey garip!

bizim ymm de kimse 100lük değildir demişti bana, staj notum 87. ona rağmen bitirdim ya işte, aynen de böyle söyledim kendisine.. muhasebeden yüksek not aldım da ortalamayı kurtardım resmen.
sınavlar da garip stajı da garip.. notların açıklanması/yayınlanması vs herşey garip!
Bende Ymm'nin birinden öyle bir darbe yemiştim. O söylemedi bana notu zarfladı verdi. Odada öğrendim 90 aldığımı. Diğerlerinden yüz almıştım. Staj not ortalamam 97. Hayırlı olsun kazandıysan gerisini düşünme önüne bak bundan sonra.

Bende Ymm'nin birinden öyle bir darbe yemiştim. O söylemedi bana notu zarfladı verdi. Odada öğrendim 90 aldığımı. Diğerlerinden yüz almıştım. Staj not ortalamam 97. Hayırlı olsun kazandıysan gerisini düşünme önüne bak bundan sonra.

benim tek ders maliyet kaldı ondan da ortalamayı tutturmam için 60 almam gerekiyor ders saten zor gelde 60 al
birde iki derse birden mi girsem bilemedim