Ya arkadaslar suan disaridayim elimde telefon yedek batarya yanimda. Ikinciyi taktim. Batarya da dayanmiyor. Beklemek ne zor mustanıdık telefonlari acmiyorum meşgul e aliyorum. Yabanci numaralari açıyorum. Millet tanidik tlf nu acar ben tersini uyguluyorum
![]()
evet arama yapmışlar, mesaj gönderende olmuş hangi il olduğunu hatırlamıyorum ama hatta bordum da kalanları bile aramışlar
Aranan arkadaşlar neden burada yok maliyetten geçen varmı aranan arkadaşlar hangi derslerden geçmişler notları nasıl offfff[/QUOT
betül hanım benim açıklandı tek dersim maliyetti 25 ile kalmışım malesef
kaldım maliyyeten açıklandı arkadaşlar
arkadaşların belirttiğine göre bodrum aramış, muğla bizzat başkan aramış, kocaeli mesaj çekmiş, kayseri başkanın gelip aramasını bekleniyorAramamı yapmışlar sitelerinde herhangi bir açıklama yok
Aranan arkadaşlar neden burada yok maliyetten geçen varmı aranan arkadaşlar hangi derslerden geçmişler notları nasıl offfff[/QUOT
betül hanım benim açıklandı tek dersim maliyetti 25 ile kalmışım malesef
Desenize maliyet hocası yine aynı tavrını sergilemiş o kadarda boykot ettik.Geçmiş olsun size benimde kasımda son hakkım inanılmaz gerginim şimdiden
smmm olmuşum arkadaşlar çok mutluyum odadan aradılar izmir soyadım e
Desenize maliyet hocası yine aynı tavrını sergilemiş o kadarda boykot ettik.Geçmiş olsun size benimde kasımda son hakkım inanılmaz gerginim şimdiden
malesef az da olsa bir umudum vardı ama zaten kötü geçmişti tahmin ediyordum kalacağımı, pek sürpriz olmadı