Ynt: 01.11.08 de Yapılan SSK Girişinin Kasımda Sigortalı Hizmet List. Gösterilmemesi
Benzer durumla ben karşılaştım. Ekim 2008 de işçinin girişini yaptık. İlk işe giriş olduğu için bildirgesi elden verildi. Ancak bildirgenin bizde kalan nüshası yani tarih sayısını personel kaybetmiş. Ekim bildirgesinin son verme tarihine kadar işçinin SSK nosunu araştırdım ama bulamadım. Sonradan anladım ki işçi yanlış SSK Müdürlüğüne vermiş bildirgeyi. Neyse sonuç olarak işçinin girişini yaptım ama SSK nosu olmadığı için Aylık Bildirgeye dahil edemedim. 1-2 ay geçtikten sonra evrağımız nihayet ilgili olduğu yere ulaşmış ve personelin SSK nosu çıktı. Buna istinaden ek bildirge düzenleyip durumu anlatan dilekçe ile kuruma verdim. Geçen ay iki tane denetleme elemanı göndermiş SSK. Çalışan herkese sormuşlar "..... adlı kişi burda ne zaman işe başladı, ne zaman ayrıldı vs." tutanak tutup gittiler. daha sonuç çıkmadı. Yani sözün özü eğer ek bildirge verirseniz işyerindeki personelede gerekli bilgileri vermeyi unutmayın.