A AyAşAr Katkı Sunan Üye Üyelik 31 May 2005 Mesajlar 653 Konum ank 2 Mar 2009 #1 TÜRMOB çatısı altındaki tüm meslektaşlarımın ve bu meslekle ilgili olan tüm arkadaşların muhasebeciler günü kutlu olsun.
TÜRMOB çatısı altındaki tüm meslektaşlarımın ve bu meslekle ilgili olan tüm arkadaşların muhasebeciler günü kutlu olsun.
K kafkas Üyelik 21 Ara 2008 Mesajlar 25 2 Mar 2009 #2 Ynt: 01 Mart Muasebeciler Günü teşekkürler bende herkesin muhasebeciler gününü kutluyorum umarım mesleğimize verilen önem ve değer gelecek yıllarda dahada artar.
Ynt: 01 Mart Muasebeciler Günü teşekkürler bende herkesin muhasebeciler gününü kutluyorum umarım mesleğimize verilen önem ve değer gelecek yıllarda dahada artar.
F fatmanur Katkı Sunan Üye Üyelik 5 Eki 2005 Mesajlar 218 Konum . 2 Mar 2009 #3 Ynt: 01 Mart Muasebeciler Günü Forumdaki tüm arkadaşaların günü kutlu olsun. :-[
C cat Üyelik 11 Kas 2008 Mesajlar 28 3 Mar 2009 #4 Ynt: 01 Mart Muasebeciler Günü selam arkadaşlar hiç duymamıştım dünya muhasebeciler gününü. geç oldu ama bende forumdaki tüm arkadaşlarımızın muhasebeciler gününü tebrik ediyorum.
Ynt: 01 Mart Muasebeciler Günü selam arkadaşlar hiç duymamıştım dünya muhasebeciler gününü. geç oldu ama bende forumdaki tüm arkadaşlarımızın muhasebeciler gününü tebrik ediyorum.
F father Ziyaretçi 12 Mar 2009 #5 Ynt: 01 Mart Muasebeciler Günü ne muhasebeciler günümü,ilk defa duydum mübarek olsun