personel maaş programı

04/05/2011 E-Bildirge Duyurusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakankrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakankrl

Tanınmış Üye
İşverenlerimizin işyeri adres bilgilerini, e-Bildirge ana menüde yer alan 'Ulusal adres veri tabanı' ekranı vasıtasıyla güncellenmeleri gerekmekte olup işyeri adres bilgilerinin güncellenmemesi halinde 2011/Mayıs ayına ilişkin düzenlenecek olan aylık prim hizmet belgesinden başlanarak bildirge onaylanmasına izin verilmeyecektir.

Ynt: 04/05/2011 E-Bildirge Duyurusu

UAVT Adres Menüsü Notu:

İşyeri Adres Bilginiz

İşyeri Adresiniz herhangi bir il veya ilçe merkezinde ise İl/İlçe Merkezi, herhangi bir beldede ise Belediye Adresi veya herhangi bir köyde ise Köy Adresi seçeneklerinden birini işaretleyerek ilgili adres bileşenlerini seçiniz.
İşyeri Adres Bilgilerinize sistemden ulaşamıyorsanız lütfen bir sonraki gün tekrar sisteme girerek adres bilgilerinize ulaşmayı deneyin.

Eğer tekrar İşyeri Adresinizi sistemde bulamıyorsanız adresiniz sistemde kayıtlı olmayabileceği gibi numarataj çalışmaları sırasında adres bileşenleriniz değişmiş de olabilir. Bu durumda bağlı bulunduğunuz Belediye veya İl Özel İdaresi ile iletişime geçerek yeni adres bileşenlerinizi öğrenebilir veya adresinizi sisteme tanıtılmasını sağlayabilirsiniz.

İşyeri Adresinizi kaydetmek için adresinizi seçtikten sonra Kaydet düğmesine basabilirsiniz. Adresinizi tam olarak bilmemeniz halinde kayıtlı olup olmadığınızı tespit etmek mümkün değildir. Kayıtlı olduğunuz adresi öğrenmek için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir.

Güncelleme yapılmıyor ki. İlk etapta ilçe yi bile güncelleyemedim.

önce maliye şimdide sgk, dalgamı geçiyorlar bunlar ??? ???

hakankrl ' Alıntı:
İşverenlerimizin işyeri adres bilgilerini, e-Bildirge ana menüde yer alan 'Ulusal adres veri tabanı' ekranı vasıtasıyla güncellenmeleri gerekmekte olup işyeri adres bilgilerinin güncellenmemesi halinde 2011/Mayıs ayına ilişkin düzenlenecek olan aylık prim hizmet belgesinden başlanarak bildirge onaylanmasına izin verilmeyecektir.
Bence bu uygulama tek başına yetersiz, bununla birlikte işyeri çalışanlarının evlerine hiç olmazsa ayda bir kez gidip sigortalı adres bilgilerinin güncelliğini sağlamamız gerekir. Hatta yine ayda bir kez personeli irtibat numaralarından aramamız lazım bakalım telefonu kim açacak diye.

Yetmez timur yetmez, bir kaç fil daha gönder. Kapasitem artık eskisinden daha yüksek, kondisyon tuttum.

aman diyeyim Sn. rooniin,
es kaza okurlar yorumunuzu ''biz bunu daha önce niye düşünemedik derler''
belli mi olur :)

yeter artık, isyan noktasına geldik. bu nedir yawww?? zaten kayıtlı olan adresleri niye güncelletiriyorlar anlamadım gitti, devletin işini bizmi yapacağız hep,ARTIK YETEEEERRR (bilerek yazdım büyük harfle modaratör)

birde meslek kodu bilmecesi var, girişlerde yazıyoruz meslek kodlarını e-bildirge menüsünde meslek kodu bölümünde çıkmıyor nedense. eski girişleri de güncelliyoruz oooooh ne güzel.

Bildirgedeki tüm sigortalıların da adres bilgilerinin 'Ulusal adres veri tabanı' ekranı vasıtasıyla güncellenmesi de istenecek bundan sonraki adımda :-X

Neymiş adres güncellemelerini yapmazsak mayıs bildirgelerini veremiycekmişiz. Birde işin kötüsü tehdit eder gibi bildirim yapmıyorlar mı hasta ediyorlar adamı.

isyanın vakti geldi de geçiyor, ne yapıyorlar son gün saat 23,48 de beyanname süresini uzatıyorlar, resmen küfür ediyorlar. daha ötesi varmı... odamız ne yapıyor, bize şikayet ediyor kendi beceriksizliğini

İşyeri bildirgesi , adres değişikliği bildirimi tamam da bu bildirim hangi kanun hangi genelgede geçiyor?
Ulusal adres veri tabanı bilgilerini de mi biz düzelteceğiz >:(

'Eğer tekrar İşyeri Adresinizi sistemde bulamıyorsanız adresiniz sistemde kayıtlı olmayabileceği gibi numarataj çalışmaları sırasında adres bileşenleriniz değişmiş de olabilir. Bu durumda bağlı bulunduğunuz Belediye veya İl Özel İdaresi ile iletişime geçerek yeni adres bileşenlerinizi öğrenebilir veya adresinizi sisteme tanıtılmasını sağlayabilirsiniz.'

hakankrl ' Alıntı:
İşyeri bildirgesi , adres değişikliği bildirimi tamam da bu bildirim hangi kanun hangi genelgede geçiyor?
Ulusal adres veri tabanı bilgilerini de mi biz düzelteceğiz >:(

'Eğer tekrar İşyeri Adresinizi sistemde bulamıyorsanız adresiniz sistemde kayıtlı olmayabileceği gibi numarataj çalışmaları sırasında adres bileşenleriniz değişmiş de olabilir. Bu durumda bağlı bulunduğunuz Belediye veya İl Özel İdaresi ile iletişime geçerek yeni adres bileşenlerinizi öğrenebilir veya adresinizi sisteme tanıtılmasını sağlayabilirsiniz.'

paranoyak yaptılar iyice insanı ya , değişmişmidir acaba adresler. Herşeyi kendi kafalarına gör eyaptıkları için belki herkesin adresi değişti , haberimiz yok :)

mükellefin adresi 21/B olarak kayıtlı sgk bildirgede, uavt giriyorum 21 iç kapı A var sadece. ama o bizim değil başkasının, seçmesen kayıt edemiyorsun. gelde çık işin içinden

husok ' Alıntı:
mükellefin adresi 21/B olarak kayıtlı sgk bildirgede, uavt giriyorum 21 iç kapı A var sadece. ama o bizim değil başkasının, seçmesen kayıt edemiyorsun. gelde çık işin içinden

1)İzmir'de bir adresim var.. sokak 1202/2.. ama sistemde yok ???

2) Adana da bir adresim var.. sokak yok cadde üzerinde.. 15 senedir oradayız.. sistem sokak istiyor.. ???

şaka gibi..: :D

Güncelleme yapabildiklerinizin e-bildirge ekranında da **Dikkat!!! İşyeri adresinizi UAVT sistemini kullanarak güncellemeniz gereklidir.** uyarısı gelmeye devam ediyor mu ?

evettt , ilk gördüğümde girmezseniz nisan ayı bildirgesini gönderemezsiniz diyordu , şimdi daha kibar bi dille güncellemeniz gerekmektedir yazıyor.

Güncelleme yaptım. Ne işe yaradığını anlamadım. Çünkü; güncellediğim adres ekranda görünmüyor. Yani bu demek oluyor ki adres değişiklikleri için halen kuruma evrak taşımaya devam edicez gibi görünüyor.

hakankrl ' Alıntı:
Güncelleme yapabildiklerinizin e-bildirge ekranında da **Dikkat!!! İşyeri adresinizi UAVT sistemini kullanarak güncellemeniz gereklidir.** uyarısı gelmeye devam ediyor mu ?

Evet. Devam ediyor...

Selamlar, uAVt giriste hata alan varmı 444 0775 noyu arayınız diyor.. arıyorum devamlı mesgul