1. Ders Cd. Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ebrar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.ders cd.bitirdim. bu güncelleme işlemi nasıl yapılıyor anlamadım 2.cd başlamak için güncellemeden 24 saat sonra mı başlamalıyım. 2.cd açamıyorum. ayrıca bu cd.leri bitirmem gereken belli bir süre var mı ve bu cd.lerin kimseye faydası yok insan slaytları dinlerken uykusu geliyor, sen yazıyı okusanda konuşma bitmeyince konu ilerlemiyor.

Ynt: 1. Ders Cd. Hk.

tesmer ın e-use sayfasında guncelleme programı var.programı pc ne ındır.cd ye her calısmandan sonra o programı calıstır.yalnız ınternete bağlı olman gerekıyor.ızledıgın kadar slaytın sayısı kayda alınıyor.daha sonra yıne tesmer ın sayfasından ne kadar slayt ızledıgını gorebılıyorsun.evet cd ler sıkıcı.ben sesını kapatıyorum.slaytları ılerletıyorum sadece.hatta benım 1.cd de vergı hukuku ve ticaret hukunda konusmaları beklemeden dahı ılertleme sansım oldu.cd mı bozuk yoksa o dersler ıcın mı ole bılemıyorum.ama cok işime yaradı :=))

güncelleme yapmak için belli bi süre varmı?

1.cd yi bitridim güncelledim daha sonra bilgisayarıma format atıldı ikinci cd ye henüz geçmedim hemen sınav olucağı için bu yüzden uzun süre güncelleme yapmadım 1.cd de en son yapmıştım. bu sorun olurmu teşekkür ederim.

sorun olmaz aynı sekılde benım pc yede format atıldı.tesmerın sayfasında kayıtlar duruyor.

arkadaşlar bana gönderilen 1. cd de hizmet pazarlama dersinin 36. slayıttında ekeranım dondu ne ne yapmam gerekiyor bilginiz varsa acil cevap vermenizi rica ederim. birde lisans kapsamında 6/b stajyerlerine toplam kaç cd gönderiliyor