15 Yıl 3600 Gün İstifa Örneği

Değerli Arkadaşlar,

1475 sayılı İş Kanununun 14 üncü maddesinin birinci fıkrasının (5) numaralı bendi gereği, sosyal güvenlik merkezinden alınan 15 yıl 3600 gün prim yazısına gösterir belgeyle ilgili işverene sunulacak istifa mektubu örneği rica ediyorum.

Paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Sevgiler & Saygılar.

İstifa olmaz istifa olursa kıdem tazminatı alamaz.Prim ödeme gün sayısını tamamladığını yaştan emekli olmak için emekli aylığı bağlanacak günü bekleyeceğini bildirir bir bilgilendirme yazısı olmalı istifa içermemeli.Kolay gelsin.

1475 sayılı İş Kanununun 14 üncü maddesinin birinci fıkrasının (5) numaralı bendine istinaden sözleşmemi x tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde feshediyorum, ilgili kanun maddesi gereği hak kazanmış olduğum kıdem tazminatı, kullanmamış olduğum izin sürelerine ait ücretlerin x gün içinde y bankası .... hesabıma ödenmesini talep ediyorum.
gereğini rica ederim.
Ek: kurumdan almış olduğunuz durumunuzu gösterir belge.

Hasan Bey, Kerem Bey yardımlarınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim

1475 sayılı İş Kanununun 14 üncü maddesinin birinci fıkrasının (5) numaralı bendine istinaden sözleşmemi x tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde feshediyorum, ilgili kanun maddesi gereği hak kazanmış olduğum kıdem tazminatı, kullanmamış olduğum izin sürelerine ait ücretlerin x gün içinde y bankası .... hesabıma ödenmesini talep ediyorum.
gereğini rica ederim.
Ek: kurumdan almış olduğunuz durumunuzu gösterir belge.