fonradar

2000 Dolar Ödedi ve Karşılığında Tuğla Aldı!

  • Konbuyu başlatan T U R K O
  • Başlangıç tarihi
T

T U R K O

Ziyaretçi
Ümit Öncel / Chıp

ABD'li kullanıcının binlerce dolar para döküp sipariş ettiği ürün, eve geldiğinde ne oldu?

BestBuy adlı ABD'li büyük alışveriş sitesinin skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Aslına bakarsanız e-ticaret söz konusu olunca zaman zaman güvenilir firmalar da hata yapabiliyorlar ama BestBuy'un bugüne kadar yaptıklarını hatırlayınca, bu olanları "hata" diye değerlendirmek gerçekten oldukça zor. Hatırlayacağınız gibi daha önce BestBuy'ın porno ve Quantum Fireball gönderilerini sizlere aktarmıştık. Fakat bu sefer ki BestBuy hikayesi öncekileri mumla aratıyor.

Ryan adlı ABD'li bir kullanıcı BestBuy üzerinden tam 2000 dolar ödeyerek bir MacBook Pro sipariş etti. Siparişi gecikmeden özel paketi ile evine teslim edildi. Fakat paketi açınca içinden MacBook Pro yerine ağır bir tuğla çıktı!

Ryan soluğu bir BestBuy mağazasında aldı. BestBuy paketin kendilerine mühürlü geldiğini ve hatanın paketlemeyi yapan Apple'a ait olduğunu söyledi. Apple ise hatanın kendilerinde olduğunu kabul etmedi. Son olarak başvurduğu kredi kartı şirketi de ödemeyi iptal etmeyi reddedince Ryan elindeli tuğlası ile ortada kaldı...
 

Benzer konular

Üst