2006 Yılı Temmuz Sınavları Nihayet Açıklandı

Ynt: Temmuz Sınavları Nihayet Açıklandı

geçen seneki temmuz sınavının açıklanma tarihi merak edenler için

bu arada geçen seneki sınavlar 15-16 temmuz 2006 tarihinde yapılmıştır. Bu arada heyecanlanmayın bu geçen seneki sınav sonuçları

Yaniiiiiiiii arkadaşım sana bir şey demiyorum allah gönlünce versin ama kalpten gidiyrodum haberin olsun :):):):):):):)

Yahu,
Şu başlığı buradan kaldırın....Sinirlerim bozuldu resmen...Çalışamıyoruz burada :'(

aykut111 herhalde temmuz 2007 sonuçlarını bekliyor. heyancanla linke girip 07/2007 sonuçlarının henüz açıklanmadığını görünce morali bozuluyor. (başlığa "2006" ilavesi iyi olur.)

Ynt: 2006 Yılı Temmuz Sınavları Nihayet Açıklandı

Merhaba,
Ben ilk mesaj tarihine bakmadığım için herhangi bir sorun göremedim. Sonra ilk mesaja bakınca arkadşıma hakverdim. Bende hayret ediyordum hiç kimseden kazandım veya kazanamadım diye herhangi bir mesaj yok. İnsanlar sevincini veya üzüntüsünü neden paylaşmıyorlar diye düşünüyordum. :D

Zaten iyice sinirlerim bozuldu açıklanması yaklaşıyor diye offffffff offfffffffff

arkadaşlar kimseyle dalga geçmeye filan niyetim yoktu. Sadece geçen seneki sınav sonuçlarının açıklanma tarihini merak edenler için bir güncelleme yaptım. Zaten konuyuda ben açmamıştım. Heyecanlanan arkadaşlardan şimdiden özür dilerim. Sınav sonuçları herkesin gönlünce olsun. ::)