2009 Eylül dönemi staj başlatmayla ilgili

ÇAĞLARR

Katkı Sunan Üye
Eylül 2009 da stajı başlatan arkadaşlardan ricam eğitim cd leri hakkımda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

Ynt: 2009 Eylül dönemi staj başlatmayla ilgili

Stajı btirmiş biri olarak şunları paylaşabilirim. İçi boş değil ancak gereksiz (cd olduğu için) bir o kadar saatlerce insanların zamanının çalan ve tıklamak zorunda olduğun can sıkıcı bi olay. ancak o parayı ödeyip o cd leri bitirmek gibi bir zorunluluğun var okadar.

Düşünecek bişey yok, almak ve tıklamak zorunlu.

Ama kastettiğiniz normal cd ise hiç almadım o tür bişey. Ancak cd ile çalışmanın faydasının olacağını düşünmüyorum. Kitap defter en güzeli.

Stajı bitirmiş olmanız sevindirici.Darısı başımıza diyorum artık.Cd ler hakkında sizle hem fikirim.Lakin zorunlu bir sürecin içerisinde olduğumuz için tercih şansımız olmadığını ve süreci bir şekilde tamamlamamız gerektiği kannatindeyim.Cd ler stajı başlattıktan ne kadar süre sonra geliyor benim öğrenmek istediğim bu kaçırmayayım diyorum hiç bir şeyi

Benden duymuş olmayın ama internette "tık" programları var. :)

tık programları derken????????

Program sizin yerinize tıklıyor. Tesmerin cd'sini bilgisayara akşam yatarken takıyorsun, programıda çalıştırıyorsun, sabah kalktığında bir konu bitmiş oluyor. :) Tabi bana da bir arkadaşım söyledi oradan biliyorum. :)

Muhtemelen bir Türk icadıdır bu program.Hiçte fena fikir değil aslında.Arkadaşınız bizzat denemiş mi?

Bütün cdleri bu şekilde bitirmiş öyle diyor :)

şaşırdım kaldım cd ler ulaşınca tekrar iletişime geçerim sizinle