2010 Yeterlilik sınavı komisyon üyeleri

Arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni komisyon 2010 mart sınavından itibaren göreve başlamış bulunuyor. Komisyon üyelerinin adları da onların istediği gibi çalışmak için bence çok önemli. Komisyon üyelerinin isimlerini bilen arkadaşların yardımlarını beklerim.

Benim bildiğim tek isim muhasebe hocası YUSUF SÜRMEN bunun haricinde komisyon üyelerinden herhangi birini tanıyan veya ismini bilen varsa paylamasını rica ederim.

Ynt: 2010 Yeterlilik sınavı komisyon üyeleri

ek bilgi...

Yusuf bek karadeniz teknik üniversitesinde görev yapmaktadır....

muhasebe ile ilgili 2 adet kitabı var....

ben de yalnızca yusuf hocayı biliyorum. soruları ile ün yaptı malum kendisi. aralıkta4. kez gireceğim inşallah bu sefer biter bu eziyet.Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben maliyet dersinin komisyon üyesini merak ediyorum var mı bilen ?

evet ben de maliyet dersinden o soruları hazırlayan hocayı çok merak ediyorum muhasebe,maliyet ve analizden kalmışım ilk girişimdi ve 4 dersten geçtim. analiz çok güzel geçmişti 100 olmasa bile kesin 85-90 arası bi not bekliyodum ama 40 vermiş hoca sağolsun. itirazımı yaptım analiz için, bakalım ekimin 20 sinde açıklanır heralde itiraz sonuçları

muhasebe hocasının kitaplarını aldım bir de 320 sayfalık notları varmış bu notlarda üniversiteki sorduğu sorular ve cevapları varmış sipariş verip getirtmeyi düşünüyorum. notların satıldığı kırtasiyeyi araştırdım ve buldum o civarda bir de tanıdık buldum cargo ücreti dahil 85 tl ye göndercek arkadaş bana isteyen varsa getirtebilirim arkadaşlar.

Denetimciyi merak ediyorum ::)

Denetim Hocası hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

gulpembe ' Alıntı:
SONra ' Alıntı:
Denetim Hocası hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Hocası kim bilmiyorum ama Hasan Türedi nin kitabını kullanıyor...

Aynen denetim hocasını ne yapacaksınız ki, adam tesmerde cevaplarda bile kaynağı vermiş Hasan Türediyi alın 350 sayfayı ezberleyin geçin şuan olay bu. Adamın adı siter ahmet ister mehmet olsun kaynağı belli olduktna sonra sorun yok.
Asıl mühim olan maliyet hocası kim ve hangi kaynağa göre soruyor ??

komisyon marttamı değişmiş eminmisin bundan ya ben 2012 martta gireceğim inşalah bize kadar yusuf sürmen kalmaz demiştim ama eğer 2010 marttaysa kalır galiba yada yeni değişmiş olur
benim bildiğimde denetimden hasan türedi maliyet yurdagül çağdakmı ne onu diyorlar burada komisyon hocaların öğrendikleriiz paylaşalım

maliyet yurdakul hoca değil kitabı falan olmayan biriymiş.

Yusuf sürmen'i duymayan mı kaldı zaten. Meşhur oldu valla.
Bakıyorum başka komisyon üyesi bu kadar dikkat çekmemiş valla.
İlginç değil mi?
Neden acaba ::)

finansal muhasebe yusuf sürmen maliyet muhasebesi yurdakul çaldağ denetim hasan türedi diye biliyorum. ama denetimden emin değilim ama diğer ikisi bunlar.

sakalak ' Alıntı:
maliyet yurdakul hoca değil kitabı falan olmayan biriymiş.

hayır maliyet hala yurdakul hoca. son sınav onun tarzı değildi ama demekki tarzının dışına çık biraz demişler.

Komisyon üyeleri kendileri ayrılmadıkları sürece görevde kalıyormuş.
Öyle mi?Yusuf Sürmen için araştırma yaparken duydum.