2011/Temmuz Maliyet Muhasebesi Ders Notları

SerbestMüşavir

Katkı Sunan Üye
Evet arkadaşlar, Benim gibi Maliyet Muhasebesinden geçemeyen herkes burda toplansın, elimde Hüseyin(Stonhand) kardeşimin el emeği göz nuru notları var , ve efsane hocanın notları var, isteyen herkes özel mesaj atsın, mail atarım ben....

Başlık açarken büyük harf kullanmayınız.

Ynt: 2011/Temmuz Maliyet Muhasebesi Ders Notları

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Evet arkadaşlar, Benim gibi Maliyet Muhasebesinden geçemeyen herkes burda toplansın, elimde Hüseyin(Stonhand) kardeşimin el emeği göz nuru notları var , ve efsane hocanın notları var, isteyen herkes özel mesaj atsın, mail atarım ben....

serbestmüşavir kardeşim aynı dertten muzdaripiz, benim de tek ders maliyet kaldı özellikle efsane hocanın notlarına ihtiyacımız var.

SMİRNOFF040 ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:

serbestmüşavir kardeşim aynı dertten muzdaripiz, benim de tek ders maliyet kaldı özellikle efsane hocanın notlarına ihtiyacımız var.

mail adresini özel mesajdan yaz göndereyim.

arkadaşlar sizden ricam , herkes yardımlaşsın, benim gönderdiğim kişilerde isteyen olursa yollasın banada yardımcı olurn emi :D

dosyanın boyutu yüksek mail atmak biraz zor oluyorda

bizede not gönderebilirseniz seviniriz....

Vayyy burdan görüyoruz ki yeni üyelerimiz sınav sonuçlarının açıklanması ile foruma düştüler, artık gündemi sizler belirleyeceksiniz.

arkadaşlar mailini yazan herkese yolladım şuana kadar, mail gelmeyen varsa tekrar yazsın ,

Öncelikle herkese merhaba,

Yaklaşık 1.5 yıldan beri bu formun değişik bölümlerini takip etmekteyim ve çok faydasını gördüm. İlk kez mart ayında bitirme sınavlarına girdim. Bugüne kadar buraya yazılan cevaplardan çok faydalandım o yüzden bilgilerini burada paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

İlk girişimde 7/6 yaptım. Yanlızca maliyet kaldı, iyi çalışmıştım ama sınavı biliyorsunuz bende o zor sorunun kurbanları arasındayım. emailim Bana maliyet notlarını göndeririseniz çok sevinirim.

Herkese şimdiden başarılar diliyorum, SMMM olmaya hak kazananları da tebrik ederim.

benimde tek ders maliyet kaldı elinizdeki notları banada atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler!
[email protected]

SerbestMüşavir ' Alıntı:

Başlık açarken büyük harf kullanmayınız.

Özel mesaj attım ama buradanda yazayım garanti olsun dedim [email protected]

Çok teşekkürler..

Evet arkadaşlar mailini yazan herkese yolladım, bugünlük bu kadar, siz mailinizi yine yazın ben yollarım, pazartesi gelicem, benden maili alanlar biraz yardımcı olsun sizde gönderin isteyen olursa

ben de konu sahibine mail attım ama altında yaızarı okumadan heyecanla yazmışım.
bütün notlara ihtiyacım var .ilk kez martta giridm ama sadece hukuk veridm. çünkü hiç birine çalışamadım. ama bu sınavda çalışmak için ders seçip parçalı gireceğim sınava.
bana da gönderebilir misniz notlardan.
llşimdiden teşekkür ederim. herekse başarıalr dilerim