2012 Temmuz Sınavı ve Yeni TTK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bluedays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bluedays

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar,
Temmuz sınavında, yeni ticaret kanunundan sorumlu olacak mıyız?
Bu konuyu en resmi ağızdan öğrenen birisi var mı?
Bizim için çok önemli. Eğer sorumluysak şimdiden 1 dersimiz daha olacak çalışacak.
Yeni kanunu komple öğrenmek gerek.
Bilgisi olanların, bilgilerini rica ediyorum.

Ynt: 2012 Temmuz Sınavı ve Yeni TTK

Bluedays ' Alıntı:
Arkadaşlar,
Bizim için çok önemli. Eğer sorumluysak şimdiden 1 dersimiz daha olacak çalışacak.

hafta sonu kursta soracam hocaya öğrenince yazarım cevabı

kubil ' Alıntı:
Bluedays ' Alıntı:
Arkadaşlar,

hafta sonu kursta soracam hocaya öğrenince yazarım cevabı
Teşekkür ederim. 2 Temmuzda kanun yürürlüğe girecek. Bizim sınav 14-15 Temmuzda.
İnşallah sorumlu olmayız çünkü henüz çerçevesi belli değil. Yani nereden soru gelir bilmiyoruz. Tüm kanunu çalışmak zorunda kalacağız. Biraz evvel Tesmer'e konu hakkında mail yolladım. Cevap gelir, gelmez burada sizlere paylaşacağım.

Kurs hocasına sormuştum. Sorumlu olmayacağımız söylenmişti... Hatta kitaplar 2012 yılı baskılı ve eski kanunu göre...

KEMALİST ' Alıntı:
Kurs hocasına sormuştum. Sorumlu olmayacağımız söylenmişti... Hatta kitaplar 2012 yılı baskılı ve eski kanunu göre...
Umarım sorumlu olmayız. Dediğim gibi eğer sorumlu olursak, çalışacağımız ders sayısı 8 e çıkacak...

ben Ankarayı aradım Gül hanımla görüştüm onlarada henüz bir açıklama yapılmamış hocalar ile görüşüp durumu netleştirdikten sonra sitede yayınlayacakmışlar . Sınavdan önce mutlaka açıklanır gibi bir açıklama yaptı. :'(

marbling ' Alıntı:
ben Ankarayı aradım Gül hanımla görüştüm onlarada henüz bir açıklama yapılmamış hocalar ile görüşüp durumu netleştirdikten sonra sitede yayınlayacakmışlar . Sınavdan önce mutlaka açıklanır gibi bir açıklama yaptı. :'(

Sınavdan önceki gece 23:48'de açıklanır. (tanıdık geldi mi bir yerlerden?)

tuna07 ' Alıntı:
marbling ' Alıntı:

Sınavdan önceki gece 23:48'de açıklanır. (tanıdık geldi mi bir yerlerden?)
Ben Tesmer'den yanıt bekliyorum. Şayet 1-2 güne kadar mailime yanıt gelmezse tekrar arayacağım. Tekrar mail yazacağım. İnsanlarla dalga geçmesinler. Ne demek daha bizde bilmiyoruz. Sınavdan önce mutlaka açıklanır ne demek. Ya şimdi kanun 2 temmuzda yürürlüğe giriyor, bizim sınav 14-15 temmuzda. Bu sebeple sorumlu olmayız diyeceğim ama malum burası Türkiye burada her an herşey olabilir.
Şaşırmam.

Arkadaşlar yanıt geldi. Aşağıya kopyalıyorum.

TÜRMOB-TESMER BAŞKANLIĞI
ÖĞRENCİ İŞLERİ
Sayın aday bununla ilgili Yönetim Kurulumuzun herhangi bir kararı bize iletilmemiştir.Bilgi verildiği zaman Tesmer in ana sayfasında duyuru verilecektir.Bilginize

Bluedays ' Alıntı:

TÜRMOB-TESMER BAŞKANLIĞI
ÖĞRENCİ İŞLERİ
Sayın aday bununla ilgili Yönetim Kurulumuzun herhangi bir kararı bize iletilmemiştir.Bilgi verildiği zaman Tesmer in ana sayfasında duyuru verilecektir.Bilginize

dalgamı geçiyorlar sınava 1 hafta kalamı açıklayacaklar:(

marbling ' Alıntı:
Bluedays ' Alıntı:

TÜRMOB-TESMER BAŞKANLIĞI
ÖĞRENCİ İŞLERİ
Muhtemelen öyle yapacaklar. Sınav başvuruları başlamış, hatta bitmek üzere fakat saygıdeğer yönetim kurulumuz toplanıp, karar verememiş. Acaba stajyerleri sorumlu yapsak mı? Yapmasak mı? >:(
dalgamı geçiyorlar sınava 1 hafta kalamı açıklayacaklar:(

yeni ttk nın ne olacağı belli değil hala çok belirsiz. o yüzden sınavda da sormazlar diye düşünüyorum.