Merhabalar özellikle son sınavlara giren ve başarılı olan üstatlarımızdan tavsiyeler almak istiyorum. Mevzuat çok geniş cevaplara baktığımda tek satırlık sorunun cevabı neredeyse yarım sayfa veya bir sayfa kadar .Malum robot olmadığımız için bu kadar bilgiyi akılda tutmamız pek mümkün görünmüyor .
Muhasebe Denetimi , Vergi Mevzuatı , Hukuk , Sermaye Piyasası bu dört ders için önerileriniz nelerdir ?
*Sorulara kendi yorumumuzu katabiliyor muyuz ?
*Cevapları bildiğimiz kadar mı yazmalıyız yoksa bi konu hakkında ne gerekiyorsa eksiksiz mi yazmalıyız ?
*Puanlama Nasıl oluyor ?
*Son 5 yılın sorularına bakmak ne kadar faydalı olur ?
*Sınav komisyonunda kimler var bunlar önemli mi bunların kitaplarına çalışmamız gerekir mi ? Eğer önemliyse komisyonda kimlerin olduğunu nasıl öğrenebiliriz ?
*Kendi başarı stratejileriniz nelerdi ?
Mesleğe adım atacak ben ve diğer arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bu konu için yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Muhasebe Denetimi , Vergi Mevzuatı , Hukuk , Sermaye Piyasası bu dört ders için önerileriniz nelerdir ?
*Sorulara kendi yorumumuzu katabiliyor muyuz ?
*Cevapları bildiğimiz kadar mı yazmalıyız yoksa bi konu hakkında ne gerekiyorsa eksiksiz mi yazmalıyız ?
*Puanlama Nasıl oluyor ?
*Son 5 yılın sorularına bakmak ne kadar faydalı olur ?
*Sınav komisyonunda kimler var bunlar önemli mi bunların kitaplarına çalışmamız gerekir mi ? Eğer önemliyse komisyonda kimlerin olduğunu nasıl öğrenebiliriz ?
*Kendi başarı stratejileriniz nelerdi ?
Mesleğe adım atacak ben ve diğer arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bu konu için yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.