B
Bundes
Ziyaretçi
23 haziran geliyor arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar gelin sınava kadar burada sohbet edelim şuralara çalışalım diyelim
_________________________________________________Bundes ' Alıntı:23 haziran geliyor arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar gelin sınava kadar burada sohbet edelim şuralara çalışalım diyelim
Bundes ' Alıntı:Teşkkürler hazan sanada bitirmelerde başarılar dilerim maliyet muhasebesini artık kolay soruyorlar diğer dediğinde aklısın 72 netle kazanman çok büyük şans bence 74 duydumda 72 duymadım
Saol demek iş harici her şey güzel gidiyor allah bozmasın ne diyelim darısı bizim başımızaHAZAN ' Alıntı:Bundes ' Alıntı:Teşkkürler hazan sanada bitirmelerde başarılar dilerim maliyet muhasebesini artık kolay soruyorlar diğer dediğinde aklısın 72 netle kazanman çok büyük şans bence 74 duydumda 72 duymadım
bişey değil arkadaşım, sagol iyi dileklerin için...iş haricinde birçok konuda şanslıyımözellikle snv konularında
![]()
tekrardan herkese başarılar
amin aminBundes ' Alıntı:Saol demek iş harici her şey güzel gidiyor allah bozmasın ne diyelim darısı bizim başımızaHAZAN ' Alıntı:Bundes ' Alıntı:Teşkkürler hazan sanada bitirmelerde başarılar dilerim maliyet muhasebesini artık kolay soruyorlar diğer dediğinde aklısın 72 netle kazanman çok büyük şans bence 74 duydumda 72 duymadım
bişey değil arkadaşım, sagol iyi dileklerin için...iş haricinde birçok konuda şanslıyımözellikle snv konularında
![]()
tekrardan herkese başarılar
![]()