23 Haziran Staja Başlama Sınavı Geliyor Durum Nedir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bundes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

Bundes

Ziyaretçi
23 haziran geliyor arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar gelin sınava kadar burada sohbet edelim şuralara çalışalım diyelim

Ynt: 23 haziran geliyor durum nedir ????

Bundes ' Alıntı:
23 haziran geliyor arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar gelin sınava kadar burada sohbet edelim şuralara çalışalım diyelim

Ynt: 23 haziran geliyor durum nedir ????

bence anlamlı ilgililer gelsin diye yazdım kazananlar gelip hava atmasın diye

Ynt: 23 Haziran Geliyor Durum Nedir ?

iyi düşünmüşsün bundes : )

durum nedir? aynı abicim. hala ne bekliyorum bilmiyorum. neden çalışamadığımı da anlamış değilim : ) işler, güçler, falan, filan. işin kötüsü; bu sınavın ne kadar önemli olduğunun da farkındayım : (
sanırım bu hafta çalışmaya başlarım. tembellik etmeden programlı çalışmak gerek. çevremde muhasebenin m'sini bile özümseyememiş insanların kazandığını gördükçe daha bir fena oluyorum. (tabi burada, kazananların hepsini kasdetmiyorum. kimse alınmasın. onlar kendini bilir : )

herkese başarılar diliyorum. herkes her soruyu yapsın, her soru bir puan olsun ... : )

Ynt: 23 Haziran staja başlatma Geliyor Durum Nedir ?

Aslında fazla kendini yormadan belli yerler her zaman geliyor oralara çalışarak bu iş olurda insan güvenemiyor ters köşe olurum diye ben bu sefer çok değişik bir sınav geçecek diye düşünüyorum hayırlısı bakalım ama bu sefer finansal muhasebe denetim basit olacak gerisi aynı gelir maliyet soruları zaten belli iktisatdan ve vergi hukuku hakkında şunlara fazla bakın diyeceğiniz yerler var mı

Ynt: 23 Haziran Staja Başlama Sınavı Geliyor Durum Nedir ?

Arkadaşlar anladığım kadarıyla aynı formattayız çoğumuz...
Çok çok önemli bir sınav..basitte..ama çan eğrisi 60 ın neye kıstas geldiği düşüncesi...

Tembellik desek diz boyu.. işten gel eve yorgun... yemek uzanmak azcık tv... ve uyku modu.. hafta sonumu... neler bekliyor kimbilir...

23 haziran çok önemli geçrkten ilkinden 48 aldım çalışamamıştım. bu sınava bol bo lsoru çözerek çalışıyorum son günler biraz daha sayısal ağırlık vericem ben bakalım hayırlısı..

kitaplar bana ben sorulara bakıyorum...dua edelim..

Bencede çok önemli bu sınav tahminim bu sefer zorlayacaklar 75 net kazandırıyor geçen sınav denetim zordu bakalım bu sefer hangisi süpriz yapacak vergi hukuk ve iktisatdan şurayada bak dediğiniz yerler var mı ??
diğer derslerden de şurası gelir her zaman soru verdi dediğiniz yerler varsa yazarmısınız

Bu site güzel hoş ama insanlarda paylaşım denen bir şey yok adminler bile sadece akılları esince yok konuyu düzelt şöyle yap forum kurallarını oku falan demekle yetiniyor burası bu şekilde güzelleşmez ki paylaşım olmalı yol gösterilmeli ben 1 senedir bu sitedeyim hiç bir sıcaklık yok sadece ogün güneş admin havasında
Sanırım bu dönem fazla kişi girmiyor sınava yardımlaşalım arkadaşlar sınavı kazananlarda bize yardım etsin kazandıktan sonra unutmasınlar geldikleri yolları bizimle paylaşsınlar

slm arkadaşlar sınava gireceklere başarılar... gerçekten zorlu bir dönemdesiniz allah yardımcınız olsun!!!son zamana yakın yani bu saatten sonra sacede test çözmenizi, konularla kafanızı karıştırmamanızı tavsiye ediyorum...sınavdada en çok ekonomi ve maliyet muhasebesi zor diye düşünüyorum.Her dönem değişiyo olsa bile çoğu kişinin zorlandığı iki ders size daha çok puan getirir.(ben maliyet muhasebesindeki işleme dayalı sorular sayesinde kazandım diyebilirim, 72 netle)

BAŞARILAR...HAKEDEN KAZANSIN...

Teşkkürler hazan sanada bitirmelerde başarılar dilerim maliyet muhasebesini artık kolay soruyorlar diğer dediğinde aklısın 72 netle kazanman çok büyük şans bence 74 duydumda 72 duymadım

Bundes ' Alıntı:
Teşkkürler hazan sanada bitirmelerde başarılar dilerim maliyet muhasebesini artık kolay soruyorlar diğer dediğinde aklısın 72 netle kazanman çok büyük şans bence 74 duydumda 72 duymadım

bişey değil arkadaşım, sagol iyi dileklerin için...iş haricinde birçok konuda şanslıyım :)özellikle snv konularında :) :)tekrardan herkese başarılar

HAZAN ' Alıntı:
Bundes ' Alıntı:

bişey değil arkadaşım, sagol iyi dileklerin için...iş haricinde birçok konuda şanslıyım :)özellikle snv konularında :) :)tekrardan herkese başarılar
Saol demek iş harici her şey güzel gidiyor allah bozmasın ne diyelim darısı bizim başımıza :)

Bundes ' Alıntı:
HAZAN ' Alıntı:
Bundes ' Alıntı:

Saol demek iş harici her şey güzel gidiyor allah bozmasın ne diyelim darısı bizim başımıza :)
amin amin:)))banada iş konusunda siz amin deyin olurmu???:))))

arkadaşlar paylaşım var ama burada paylaşan yok. diğer sitede soruların neredeyse %100 ü paylaşılmış.
düzenli halini taşırım buraya ileriki günlerde.