personel maaş programı

4447/10.madde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YÜKSEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam arkadaşlar;

Ben 03.01.2012 tarihinde 4447/10.madde kapsamında işçi girişi yaptım. fakat personelim bu işçinin girişini normal olarak diğer işçilerin bildirgesinde beyan etmiş, yapmış olduğum kontrolde ocak-şubat/2012 döneminden 4447/10.madde kapsamına alınması gerken işçi için hiçbir işlem yapılmamış, ben 03.01.2012 tarihinde işe girişi olan işçiyi mart/2012 döneminde bu kapsama alabilirmiyim.

iyi çalışmalar diliyorum.

Ynt: 4447/10.madde

teşvik şartlarını işçi taşıyorsa ve ortlama çalışan personel üstünde ise mart tan itibaren yararlanır

evet teşvik şartlarını taşıyor peki bunun bir kanuni süresi yokmu? yani 6 ay veya 8 - 10 ay geçsede bu teşvikten yararlanılabilinirmi? atıyorum işçiyi 8 ay önce almışız sistem buna müsade ediyor yine yararlanabilirmiyiz?

teşekkür ediyorum.

örneğin personel kasım ayında işe girdi teşvik şartlarınada uygun 24ay teşvikli varsayalım fakat siz teşvikten yararlndırmaya mart ayından itibaren başladınız. kasım,aralık,ocak,şubat ayları için yapacak birşey yok o aylardaki hakları kullanmamış oldunuz. ancak bundan sonraki kalan aylar için yararlanırsınız (ortlama nın altına düşmemmek kaydı ile)

Merhaba, benim sorum şu, kasım 2011 de işçi çalıştırmaya başlamış 2 çalışanlı bir firmada teşvikten faydalanılırmı, ortalama kişi sayısı unusurunu taşımıyor fakat yinede denemek için e bilirgeden giriş yaptım 24 ay onayladı, bu haliyle yararlanmalımıyız, yada sistemdeki düzeltmeyi nasıl yapabilirim. teşekkürler.

ilk defa sigortalı çalıştırmaya mı başladı. öyle ise faydalanır. daha önceden sigortalı çalışanı varsa son altı ayın ortalamasını alın ortalama üstünde ise teşvikli olanları faydalandırabilirsin.