personel maaş programı

5 eylüle kadar cevap yazabilirmisiniz

toplam 4500 primimiz oldu hepsi ssk
1-) kalan 500 günü isteğe bağlı bağkur olarak ödersek emekli maaşında ne kadar bir düşüş olur
2-) kalan 500 günü isteğe bağlı bağkur olarak ödersek annem sskdan emekli olurmu
3-) doğum borçlanmasında 720 gün tahsil edeceklerine 722 gün tahsil etmişler emeklilikte bir sorun olurmu isteğe bağlı bağkuru başlatmadan önce düzelttirmem gerekirmi

cevabını yazabilirmisiniz çok önemli eylülün 5inde bana bu bilgiler lazım olacak LÜTFEN 1,2,3, DİYE yazabilirmisiniz

Ynt: 5 eylüle kadar cevap yazabilirmisiniz

asktanrisi ' Alıntı:
toplam 4500 primimiz oldu hepsi ssk
1-) kalan 500 günü isteğe bağlı bağkur olarak ödersek emekli maaşında ne kadar bir düşüş olur
2-) kalan 500 günü isteğe bağlı bağkur olarak ödersek annem sskdan emekli olurmu
3-) doğum borçlanmasında 720 gün tahsil edeceklerine 722 gün tahsil etmişler emeklilikte bir sorun olurmu isteğe bağlı bağkuru başlatmadan önce düzelttirmem gerekirmi

cevabını yazabilirmisiniz çok önemli eylülün 5inde bana bu bilgiler lazım olacak LÜTFEN 1,2,3, DİYE yazabilirmisiniz
1) Ne kadar düşük olacağının hesabı bugünden yapılamaz. emekli maaşı çok değişik parametreler le değişik yöntemlerle hesaplanıyor.

2) Anneniz eğer 5000 günle emekli olabiliyorsa öyle varsayıyorum, son 500 günü bağkur olursa ssk dan emekli olabilir. Kişi son yediyıl içinde en fazla hangi kapsamda sigortalı olmuşsa o kapsamda emekli olur.

3) Sorun olacağını zannetmem, sgk ile görüşmekte fayda var