Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izsmmm hizmet binası yenilemesi için kullanacaklar.. bizlerden alamadıkları bina yardım fonu paraları olan 50 TL yerine, sözde denetim eğitimi verip bina yenilemesinde kullanacaklar.. 12,50 TL de bahşişimiz..
anlıyamadığım gönderilen cdlerde zaten bu spiralli yaptıkları ve para ile sattıkları bilgiler mevcut..
Bu işten karlı çıkan gene odalar ve oda yönetimine yakın olupda eğitimcilikle uzaktan yakından alakası olmayıp işte dostlar alışverişte görsün deyip eğitimci diye bize yutturulmaya çalışılıp gönderilen vatandaşlar oldu.
Bu eğitimcileri ne ara seçtiler ilanı nerde yayınladılar neye göre belirlediler orası zaten tam bir muamma TTK eğitimine gidersin eğitimci YMM dir hem eğitim ücretini cukkalar hemde SMMM lere YMM siz denetim yapamazsınız der , Denetim eğitimine gidersin kadın dünyadan bir haber acaba makyajımmı bozuldu edalarında ne dedim ne dedin kim demiş ne demiş kelimelerini 10 saniyede bir tekrarlayıp Allahtan eğitim 3 gün olmadı der parayı cukkalar sadece TFRS eğitiminde kaliteli hoca geldi oda yardımcı doçentti yani akademik kariyeri vardı ki adamın dediği anadoluda hep bizi istiyorlar bazı eğitmenleri geri bile gönderiyorlar demişti.
Yani bizim aidatlar ve anadoludan alınan eğitim ücretleri gene yönetimin akraba ve tanıdıklarına doğru çoktan yola çıktı bile sonra kamu gözetimi bizi sallamıyor deniliyor yahu senin neyini sallasın 4 günde ne yediği belirsiz ilkokul mezunumu nedir daha konuşmayı bilmeyen insanlara eğitimci diye ders verdiriyorsun sonrada bunun adına eğitim diyorsun resmen rezalet
odalar YÜKSEK Siyaset merkezleri olmuş, adam izmirde milletvekili olacak Odadan meslekdaşlara seçim reklam mesajı yolluyordu. oda buna nasıl izin verir ? İzmirde eğitimlere katılmayan meslekdaşlara ''eğitime katılım belgesi'' veriliyor ... bu nasıl iş ?
Eğitim İzmir de kaç saat Denizli de kaç saat yapıldı?
Portalda açıkça yüzyüze eğitimin için odalar saat başı 5 TL olmak üzere para alabilir yazmaktadır ve eğitim sonucunda size lisans vaad edilmemektedir. Eğer 42 saat eğitim verimedi ise fazla ödediğiniz paranızı geri isteyebilirsiniz. Ayrıca katılıp katılmamak kişinin kendi insiyatifindedir.
denetim tarihlerini internet sayfalarında koydular bakalım nasıl olacak.daha henüz başlamış değil.42 saat diyorlar fakat izmir odasının aldığı 50tl+12,50 tl karşısında 210 lirada ciddi bir rakam