7/7 Yaptım.Yeterlilik Kitap Ve Notlarını Satıyorum

Son baskı dehanın 7 ders kitaplarını,707 soru cevap kitabını,Her dersin dersanede öğrencilerine verilen kitapçıklarını,çeşitli notları vs..100 tl karşılığında satıyorum.kargo yapabilirim.Ben bu kitaplara çalışarak,dersaneye gitmeden ilk hakkımda 7/7 yaptım.Darısı başınıza...

Ynt: 7/7 yaptım.Yeterlilik kitap ve notlarını satıyorum

Dehanın kitapları çok boş ki notlarına gelince onları insanlara mail olarak beleşten yollayıp hayır duası ala bilirsin.

100 tl seni mutlu etmez.

hem 7/7 yaptığını ilk seferde sonuç bölümünü komple kopyala yapıştır yap girişlere bakayım.

doğruysa 20 tl verecem.

bencede hayrına göndersen iyi olur.en azından notlarını.Ayrıca 7/7 yapmış biri olarak daha sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz kitapları satma telasına nasıl düştün anlamadım.ben aralık 2011 de 7/7 yaptım iki gün kendime gelemedim.enteresan...

Dönemler Snv.Mrk. M01 M02 M03 M04 M05 M06 M07 Başv.B. Giriş B. Sonuç B.
2011/3 -- 68 88 85 56 50 85 80 -- -- ---
SONUÇ --- 68 88 85 56 50 85 80 --- --- ---
GİRİŞ SAYISI --- 1 1 1 1 1 1 1 --- --- ---

belgemide koyayım da ne olur ne olmaz...maşallah deyin ama. ;D

1.si gerçekten durumu olmayan birine vermeyi ben sizden çok isterim ama nasıl bulabilirim?böyle durumlarda,mesela yardımlarda vs.gerçek ihtiyaç sahiplerinin eline geçmez,uyanıkların eline geçer.2.benim bu paraya çok ihtiyacım yok ama şuan çalışmıyorum ve parayı kim istemezki?
2.si bana gerçekten durumu iyi olmayan,ihtiyacı olan birini bulun kitapları vereyim.
3. sına sonucum:

Dönemler Snv.Mrk. M01 M02 M03 M04 M05 M06 M07 Başv.B. Giriş B. Sonuç B.
2012/1 İSTANBUL 50 85 50 68 70 80 50 Başv.Belg. -- ---
SONUÇ --- 50 85 50 68 70 80 50 --- --- Başarılı-Sonuç Teb.
GİRİŞ SAYISI --- 1 1 1 1 1 1 1 --- --- ---
4.çok çalışmıştım,sonuç süpriz olmadı ve belgemi alınca birkaçyıl kullanmayacağım.

evet,gerçekten ihtiyaç sahibini bulurmusunuz?ben bulamadığım için satmayı düşündüm.Bulursanız sevinirim.notlar bilgisayarda değil,kitapçık,not halinde oyüzden yollayamıyorum.

cevap 1 :tebrikler meslektasım... ;D
cevap 2 :Çalışmadan böylesi bir başarı zaten elde edilemez.Bende çalıştım hem de çok.3 ay uyumadım desem yalan olmaz.filien 3 yıl çalıştım ve evde 3 yaşında bir kızım var.Ben karsılığını alabildiğime çok şaşırmıştım sadece.Birde il birincisi olduğum söylenince gerçekten şok olmuştum.
neyse hepsi geldi geçti.önümüze bakalım tekrar tebrikler smmmyağmur.. ;D

çok incesin erelina,bende seni tebrik ederim :)

smmmmyagmur Ben ankaradan asuman iyi geceler mart sınavında 7 de 2 yapabildim kitaplarına ve ders not ve kitapçıklarına yani tümüne ihtiyacım var ankaradayım 50 tl anca verebilirim

isteyen istediğini yapar arkadaş satar da bedava da verir karışmasın kimse.sonuçta para verilmiş onlara günümüz şartlarında onları satmak istemesi kadar doğal bişi yok...meslek hukuku falan boş bişi etik falan hikaye sulem01 adlı kullanıcı bunları hep yapıyor ve herşeye karışıyor sanane şule sanane!!!!! sonrada bu şule meslek mensubu olucak ve 30 tlye defter tutucak sonra gelip bu sayfalarda isyan ediceksiniz şule gibilere...

Şimdi senin bu konuya direk bana hakaret şeklinde agresifce saçmaladığını diğer forum ahalisi bilemez.

sende kitap satıyordun hemde elinde 2 seri olmasına rağmen.

ben sana insanlık olsun diye oraya girdim aşağı fiyat çektim sonra utanmadan 100 tl isterken 70 düştün sonra 50 tl ye

o yüzden sen ve senin gibilerin bu şekilde yapmalarına izin vermeyeceğim.

gerekirse sıfır kitap alır hediye ederim.

smmmyağmur ve erelina arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. (İnşallah bende başarırım.) Sizden ricam nasıl çalıştığınızı bizlere anlatırsanız sevinirim. Bende yeterliliğe hazırlanmaya çalışıyorum. Çıkmış soruların cevaplarına falan bakıyorum mesela sözellerde kağıdı o kadar dolduramam gibi geliyor:) Sizlerden ricam nasıl çalıştınız? Hangi kitaplardan çalıştınız? Detaylı cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...

tamam şule et sana bişi demiyorum sadece neden seni ilgilendiriyor onu merak ediyorum? isteyen istediğini yapar bu kadar basit ister 100 der ister 200 der sanane illa gelip karıştırman şart mı?? aç kendine bi konu arkadaş ben bedava veriyom de, ver sonra vericeksen...

hayır bir de niye arkadaşın 7/7 yaptığına inanmıyorsan yok sonucu kopyala falan bu da büyük saygısızlık ve hakaret resmen...daha önce bana da aynısını yaptığında çoğunluk ayıplamıştı seni, forum ahalisi senin ne kadar etik yokksunu biri olduğunu bilmez...

smmm yağmur arkadaşım kitaplar elime ulaştı çok teşekkür ediyorum dediğiniz gibi temiz kullanmışsınız inşallah eksiklerimi tamamlayarak kitaplarınızla başarıya ulaşırım iyi akşamlar

şulem01 ' Alıntı:
hem 7/7 yaptığını ilk seferde sonuç bölümünü komple kopyala yapıştır yap girişlere bakayım.

doğruysa 20 tl verecem.

:o ???

Sevgili tuna07 sanırım şulem01'in söylediği 20 tlyi merak etmişsin,hayır vermedi.Şulem01 in söz verdiği 20 tl yi çağdaş yaşamı destekleme derneği,baba beni okula gönder vb.yardım kuruluşlarına bağış yapmasını ve makbuzunu burada bize göstermesini istiyorum.

kopyala yapıştırdaki olay gerçek değil pdf şeklinde yada teos şifreni mesaj at bakayım.

ondan sonra bağışı yapayım.

sen orayı düzelterek kopyalamadığın ne malum ?

şulem01 ' Alıntı:
kopyala yapıştırdaki olay gerçek değil pdf şeklinde yada teos şifreni mesaj at bakayım.

ondan sonra bağışı yapayım.

sen orayı düzelterek kopyalamadığın ne malum ?

7/7 olsa ne fark eder, 7/0 olsa ne fark eder?

bence tc kimlik numarası, kredi kartı bilgileri ve anne kızlık soyadını da versin. başka türlü tatmin olamayacaksın gibi...

beyin bedava!

Olayın ne oldugunu bilmeden müdahil oluyorsun az gez forumu her konuya 7/7 yaptim diyen biri ve kitap satiyor.onlari oku sonra konuş beyin sana parayla:)