Acaba Bu Sınavları Etkileyen Başka Birşeyler mi var ?

gursoyorman

Katkı Sunan Üye
şunu anlayamıyorum bazıları şöyle yazmış " kesin kaldım dediğim dersten geçtim, kesin geçtim dediğim dersten kaldım" bu ne demekki acaba sınavları başka şeyler mi? etkiliyor nası oluyorda lisans mezunu ve ömrünün çok önemli bir bölümünü sınavlarla geçiren birisi kesin kaldığı ya da kesin geçtiği dersten tersi bir durumla karşılaşıyor? bu sınav komisyonunun dışında birşeyler mi oluyo? bu ülkede daha mantıklı bir tespiti olan var mı ? size de ilginç gelmiyor mu ?

Ynt: acaba bu sınavları etkileyen başka bişeyler mi var ?

gursoyorman ' Alıntı:
şunu anlayamıyorum bazıları şöyle yazmış " kesin kaldım dediğim dersten geçtim, kesin geçtim dediğim dersten kaldım" bu ne demekki acaba sınavları başka şeyler mi? etkiliyor nası oluyorda lisans mezunu ve ömrünün çok önemli bir bölümünü sınavlarla geçiren birisi kesin kaldığı ya da kesin geçtiği dersten tersi bir durumla karşılaşıyor? bu sınav komisyonunun dışında birşeyler mi oluyo? bu ülkede daha mantıklı bir tespiti olan var mı ? size de ilginç gelmiyor mu ?

bence bunun tek bir sebebi var kağıtlar uydurma okunuyor yani düşünün 3-4 bin kağıt nasıl okuyacak belli bir noktadan sonra sallıyor ister kalsın ister geçsin diyor..........

Ynt: Acaba Bu Sınavları Etkileyen Başka Birşeyler mi var ?

Haklısın tura aynen öyle.

kağıtlarımızı da koskoca profesörler okumuyor herhalde 300-500 dağıtyolar asistanlarına artık kime denk gelirsek yaniii :(

Benimkiler kesin gider kızlara denk gelir kesin de kalırım hepsinden

bu forumlara bakan bayan asistanlar rahat bırakın benim kağatlarımı erkekler okusun :))

belki kızlar daha güzel okur gürsoyman

gürsoyman değil gürsoy orman kızlar daha güzel okuyamaz