Ynt: ACCA Hakkında Bilgilerimizi Paylaşalım..
Sn. Fatma Nur hanımefendi,
Öncelikle saygı ve sevgilerimi iletmek etmek isterim.
Şöyle başlayım, Türmob istiyor biz yapıyoruz daha doğrusu ödüyoruz Türmob tarafından mağdur edilseydiniz böyle savunurmuydunuz demişsiniz. Mağdur olmadığımı nereden biliyorsunuz. Örnek vereyim de biraz şaşırın. Staja başladım bi para. 6 yıl staj yaptım 4 sınava girdim 4 para, 4 ayrı yerde staj yaptım 4 para. 2,5 yıllık stajımı iptal ettiler 2,5 para, önce SM ruhsatımı aldım 1900 para, sonra SMMM aldım 1300 gibi bi para, eşimi staja başlattım bi para, sınavlara girdi 6 para, kardeşimi staja başlattım bi para daha ne paralar ödeyeceğiz allah kerim. Ancak gidipte bakkal dükkanı açsan 15-20 bin olması lazım cebinde. böyle bedava mesleği bulmuşsunuz bunuyorsunuz. Hangi uygulamalar absürt adaletsiz açıkça belirtin ki cevap vereyim. Ayrıca bahsettiğim yasayı ben olumlu görüyorum. Bu konuda beyin fırtınasına giriştiğim herkes sonunda sustu. Neden acaba. Ayrıca eğitimden niye çekiniyorsunuz madde 44'le ilgili anlamış değilim. Ayrıca niyet okuyuculuğu yapmak gibi bir özelliğim mevcut değil. Kimin ne yazdığını biliyoruz burada bu nedenle niyet okuyuculuğuna gerek yok herşey ortada zaten.
Tabii bir de şu var İremsezin Hanım'ın söylediği gibi bu ACCA falan filan burada konuşalacak şeyler değil...
Daha söyleyecek bir şey bulamıyorum en iyisi ben susayım da AŞIK VEYSEL konuşsun.
Aldanma cahilin kuru lafına
Kültürsüz insanın kulu yalandır
Hükmetse dünyanın her tarafına
Arzusu hedefi yolu yalandır
Kar suyundan süzen çeşme göl olmaz
Gül dikende biter diken gül olmaz
Diz diz eden her sineğin bal'olmaz
Peteksiz arının balı yalandır
İnsan bir deryadır ilimle mahir
İlimsiz insanın şöhreti zahir
Cahilden iyilik beklenmez ahir
İşleği ameli hali yalandır