Anket. Oylarınızı Bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gcatar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dizüstü Bilgisayar da Tercih Ettiğiniz Marka

• Hp

Kullanılan: 0 0.0%
  • Toshiba

• Apple

• Acer

• Compaq

• Dell

• IBM

• Packart Bell

• Sony

• Casper

• Exper

• Asus

• Fujitsu-Siemens

• Vestel

• Beko

• Samsung

• Lenova

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    0

gcatar

Katkı Sunan Üye
Diz üstü bilgisayar almayı düşünüyorum tabi sizin verdiğiniz oylar kararımda etkili olacak. Daha önceki ankete oy veren ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Daha önceki ankette seçeneklerin az olması nedeni ile beklediğim ilgiyi göremedim bu sebeple seçenekleri çoğaltarak tekrar bir anket yaptım yardımlarınız bekliyorum. Oylamaya katılırsanız çok makbule geçer verdiğimiz geçici rahatsızlıktan doyalı özür dileriz. :D

Ynt: Anket. Oylarınızı Bekliyorum

gcatar ' Alıntı:
Diz üstü bilgisayar almayı düşünüyorum tabi sizin verdiğiniz oylar kararımda etkili olacak. Daha önceki ankete oy veren ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Daha önceki ankette seçeneklerin az olması nedeni ile beklediğim ilgiyi göremedim bu sebeple seçenekleri çoğaltarak tekrar bir anket yaptım yardımlarınız bekliyorum. Oylamaya katılırsanız çok makbule geçer verdiğimiz geçici rahatsızlıktan doyalı özür dileriz. :D

önceki ankette seçenek ekleyebilirdiniz

Biliyorum ama o zamanda diğer verilen oylar kayboluyor denedim daha önce :)

teknik bir sorun o zaman ben de daha önce anket açmıştım ve seçenek eklemiştim. Karşılaşmamıştım. Neyse siz bilirsiniz. Yine Acer o zaman :)

Oy veren elleriniz yorum yazan parmaklarınız dert görmesin. :)

Böyle bir anketle, bilgisayar seçilmez.

Notebook u ne için kullanacaksın?

Yine de bir marka seçecek isek HP, Asus, Toshiba ikamedir. Daha sonra dell, acer vb... gelir.

En az i3 almanı öneririm.

Ok teşekkür ederim yorumun için sonuçta memnuniyeti ölçmek için bişey yapmak gerekir pc nın donamımsal özelliklerini elbette iyi olması gerekir ama markadan markaya da fark var müşteri memnuniyeti denen bişey var bu anketi onun için hazırladım. Pc yi alırsın iyi çıkar ama satış sonrası desket kötüdür süründürür, pc yi alırsın iyi çıkar artı satış sonrası destek de iyi çıkar :) anlatabildim mi. Bu arada notebook u genelde oyun film ve internet için kullanacağım. :D

Oyun ne oynayacaksın? Pack man de oyun medieval total war da oyun?
Bütçe ne kadar?

Elime ne geçerse oynamayı düşünüyorum. ;D Örnek verecek olursm Prince of persia forgotten sands, Geras of war, v.b. bütçe maksimum 1.300 lira

3 markadan birini araştır, minimum 1 gb ekran kartı 3 gb ram olsun, 15" üstü ekran olsun, hdd ye çok takılma, harici ile işi çözersin, işlemci en düşük i3 olsun. Yazdığın oyunlar her ne kadar sevmesem de bi call of falan çok rahat oynarsın.

İyi oyunlar.

Birde nerede diğer yerlere göre ucuz bulabilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

İşletim sistemi free dos var dikkat et.

Vatan computer falan bak. Ama kesinlikle önce modeli internette tespit et ondan sonra piyasaya çık o ürünü ara. Eğer dışarda bulamazsan internetten al. İl neresi? Best Buy, media mark kampanyaları olur bazen, vatan com. da iyidir ancak servisi pek iyi değil derler. Teknosa bimeks ten uzak durmakta yarar var.

Free dos ne demek ??? neden dikkat etmeliyim. İstanbulda ikamet ediyorum.

free dos yazıyorsa uzak dur sen o kısımda win7 yazanlara bak.

Hadi meslektaşlarım, forumdaşlarım oylarınızı bekliyorum. Bir tık ne kadar zor olabilirki :D

280 kısı bakar da 16 kısımı oy verir. Herkes de masaüstü pc mi var acaba