Anket Yeterlilik Sınavı Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KEMALİST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Smmm Yeterlilik Sınavları Yazılımı, Test usulumü yapılmalıdır?

• Yazılı Usul

Kullanılan: 0 0.0%
  • Test Usulü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
K

KEMALİST

Ziyaretçi
Hangisinin bilgiyi ölçtüğüne yada sınava katılanlar için faydalı olduğuna inanıyorsunuz?
Katılımlarınızı rica ediyorum.
Sayılarımla,
Kemalist

Ynt: Anket Yeterlilik Sınavı Hakkında

Yazılı usulün bilgiyi ölçtüğüne, test usulünün ise bilinmeyen konularda az da olsa şansa dayandığına inanıyorum.
ben yazılı olması taraftarıyım, ancak buradaki sıkıntı da değerlendirmedeki hakkaniyet sınırlarının ne derece adil olduğu?!!

ACCO ' Alıntı:
Yazılı usulün bilgiyi ölçtüğüne, test usulünün ise bilinmeyen konularda az da olsa şansa dayandığına inanıyorum.
ben yazılı olması taraftarıyım, ancak buradaki sıkıntı da değerlendirmedeki hakkaniyet sınırlarının ne derece adil olduğu?!!
Değerlendirme konusunda bende aynı fikirdeyim.

Olması gereken tabiki yazılı sınav ama sürmen gibi sınavlarda kendi doğrularına takılan ve gereksiz detaya inip acaba nerden puan kırsam da kalmalarını sağlasam mantığıyla değerlendirme yapılmasına da karşıyım.insanlar zaten zor şartlar altında sınavlara giriyor ve bazıları dosyalarını bile yakıyor,emeğe saygı,adaletli olması şartıyla yazılı sınav diyorum...

181 kişi bakmış 23 kişi oylamış.. İlginç değil mi?

Sonra yok birleşelim, yok bilmem birlik olalım laf salatalarıyla ahkam kesilmekte...

Herşey dereyi geçene kadar, dereyi geçtikten sonra ayıyı bile hatırlayan yok malesef...

Ya hu dostum bu ankete Evet/Hayır demekle, stajyerlerinin mağduriyetleri arasında nasıl bir ilişki var ben onu çözemediğimden iştirak etmedim. Bekledim katılım artsın, topik hit olsun o da olmadı demek ki sorun bende değilmiş.