Ara Tasdiki

Herkese kolay gelsin arkadaşlar. 2005 yılı için tasdik ettirdiğim yevmiye defteri hesaplarımıza göre kayıtların tamamını alamayacak, yani kayıtlar sığmayacak. Ara tasdiki yaptırabilirmiyim ve bunun da herhangi bir süresi varmı cevaplar için teşekkür ederim.

Not: Bu yazının başlığı admin tarafindan forum kurallarına uygun olmadığı için düzeltilmiştir.Lütfen Forum Kuralları'nı okuyunuz.

VUK

Tasdik Zamanı
Madde 221 -

....................................
4. Tasdike tabi defterlerin dolması dolayısiyle veya sair sebeplerle yıl içinde yeni defter kullanmaya mecbur olanlar bunları kullanmaya başlamadan önce.

saygıyla

fbasdemir' Alıntı:
Merhaba,

Sayın Ayhan,
Ara tastiği yaptırabilirsin....Birde daha önce forumda görüşülmüş olan şu konuyu incele istersen...

http://forum.alomaliye.com/viewtopic.php?t=314&highlight=defter+sayfalar%FD

Sayın fbasdemir

200 nolu mesajımı kabul buyurursanız size armağan etmek istiyorum.

şöyle ki; eski mesajlara bakma ve arama motorunu kullanma telkini ve tavsiyesiyesini

en latif, zarif ve ince bir tarzda söyleyen bir forumdaşımızsınız :D

en azından bence

Yanlış anlaşılmasın eleştri değil teşekkür mesajı bu :twisted:

saygıyla

Merhabalar,

Sayın heerdeem,

Bir önceki mesajımı yazarken amacım eski mesajlara bakma ve arama motorunun kullanılması olayını telkin değildi elbette ama konuyu bu yönüylede değerlendirmek gerektiği görüşüne herzaman katılıyorum.

Bu arada 200.mesajınızı elbette kabul buyurur yine ince ve zarif teşekkürleriniz için bende size teşekkür ediyorum.

Saygılarımla...