Arkadaşlar, iki hakkımda hocanın soru sorma tarzını bilmediğim için yandı, bu yüzden hakkımı helal etmiyorum çünkü benim gibi olan binlerce smmm adayı olduğunu tahmin ediyorum. Bu yüzden arkadaşlar sessiz kalmayalım. Mart 2010 sınavında kdv dahil ibaresini görmedim, zaten simsiyah çıkmış belli bile olmuyordu. Bu ibareyi 1.sorunun en başına BÜYÜK HARFLERLE aynen böyle yazsa şimdi bunları yazıyo olmazdım. İkinci sınavda ise kur farklarını ilgili kayıtlarda yapmamızı istemiş ama bunu belirtmemiş, sadece kur: şu kadar demiş, ben anlamadım, zaten bakarsanız, aradan 3 gün geçtikten sonra özel dersaneler tarafından yayınlanan cevap kağıtlarına onlar bile anlamamış, kur farklarını hesaplamamış, aslında sorular kolay ama hocayı anlayana, yani haklarım gittikten sonra yeni yeni anlıyorum. Bu sınavı bu dönem inşallah kazanacam kafaya koydum ama dediğim gibi yusuf hocam hakkımı helal etmiyorum.
İkincisi ise odanın bize yaptığı saygısızlık, Tek kişilik masada sınava girdim. Bu beni çok etkiledi, dikkatim daha da azaldı. Çünkü soru kağıdığı koyacak yeri bırak, cevap kağıdı bile sığmıyodu sıraya, keşke hiç girmeseydim bu yüzden. Arkadaşlar birdaha böyle olursa toplu sınava girmeyelim bence. Çünkü bu yapılanlar hiç hoç değil.
Arkadaşlar sesiz kalmayın, yorumlarınızı mutlaka yapın, illaki bir okuyan ve gören olur.