S SavaGe Üyelik 13 Ocak 2009 Mesajlar 80 17 Şub 2009 #1 Arkadaşlar biraz araştırdım ama neticeye varamadım İşveren her yıl ocak ayında çalışanları aile durumu bildirim formu düzenlemek zorundamı ???
Arkadaşlar biraz araştırdım ama neticeye varamadım İşveren her yıl ocak ayında çalışanları aile durumu bildirim formu düzenlemek zorundamı ???
S SavaGe Üyelik 13 Ocak 2009 Mesajlar 80 17 Şub 2009 #2 Ynt: Asgari Geçim İndirimi formun altındada var mış sadece ilk girişte ve herhangi bir değişiklik olduğunda yapılırmış çok pardon..
Ynt: Asgari Geçim İndirimi formun altındada var mış sadece ilk girişte ve herhangi bir değişiklik olduğunda yapılırmış çok pardon..
E Evren1981 Katkı Sunan Üye Üyelik 25 Eyl 2008 Mesajlar 239 17 Şub 2009 #3 Ynt: Asgari Geçim İndirimi Merhaba Ben sene başında güncelleme amaçlı tekrar aldım çünkü genelde olumsuz bir değişiklik olunca öğrenmemiz zor oluyor İyi Çalışmalar
Ynt: Asgari Geçim İndirimi Merhaba Ben sene başında güncelleme amaçlı tekrar aldım çünkü genelde olumsuz bir değişiklik olunca öğrenmemiz zor oluyor İyi Çalışmalar
T T U R K O Ziyaretçi 17 Şub 2009 #4 Ynt: Asgari Geçim İndirimi Güncellemesi gerekipte güncellemiyorsa bu çalışanın sorunu ceza ona.