Arkadaşlar merhaba benim konum mobilyalarımızla ilgili. Eşimle mobilya alışverişimizi Bursa İnegöl?den yaptık mobilyalarımız kullanmaya başladıktan 2 ay sonra deforme olmaya başladı örneğin kolları göçtü ve bizim beğendiğimiz mobilya bazalı iken bazasız geldi mobilyacı, mobilyaları tadilat için aldı, ama tekrar geldiğinde evde kalan minderler in kumaşları ve deri olan kısımlarının renkleri farklıydı. Kısacası bizim mobilyalarımız oradan beğendiğimiz markaların taklidi yapılıp getirilmiş biz bunu mobilyaları teslim alırken anlayamadık ve ödemeyi peşin yapmıştık. Defalarca arayıp mobilyalardaki sorunların giderilmesi için görüştük ama sorunumuzu halletmediler İnegöl?ün tüketici sorunlarıyla irtibata geçtim mobilyaları alıp paramızı geri iade etmelerini talep ettim ve bunun mümkün olduğunu söylediler ve bunlara dair elimde dilekçelerim var. Ve şuanda avukata verdim avukatımda almamız gereken para 7.300.00 + avukat dosya masrafları vs.+ 7.300.00?ün iki yıllık farkı iken sadece 7.000. 00 tl alabileceğini söyledi bu mobilya işiyle nerdeyse 2 yıldır uğraşıyoruz çok yorulduk gelen vuruyor giden vuruyor ve üzerinden 2 yıl geçti ben birçok masraf yaptım birçok zarara uğradım bunları talep etme şansım yokmuş yani aynı dava içinde daha sonradan zarar ziyan davası açılabilirmiş ama dediğim gibi çok yorulduk 2. Bir davayla uğraşmak istemiyoruz. Ben şu anda Afyondan bu mobilyaları bu fiyata almam mümkün değil avukatıma diyorum ki 7 bin tlnin 2 yıllık farkını almasını istiyorum ama olmaz vs. diyor sizce ne yapa bilirim cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.