Ay içinde işten ayrılış

Merhabar,
İki gündür bir sigortalımızın çıkış işlemini yapmaya çalışıyorum, fakat sigortalı ayrılış bildirgesini doldurup onaylamaya bastığımda "Hata:Gün sayilarini kontrol ediniz." mesajını veriyor. Sigortalımız 08.08.2009 tarihinde iş başı yapıp, 31.08.2009 tarihinde istifa etmiştir. Sigortaya bildirdiğim çalışma günü 24 gündür. Bu işlemi birçok kez denememe rağmen olmayınca 23 - 25 gün olarakta denedim, fakat yine aynı hata mesajını verdi. SGK İzmir Md. telefonlarının sürekli meşgul olmasından bir türlü ulaşamadım. Sizlerinde başına böyle garip bir olay geldiyse nasıl çözüm buldunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ynt: Ay içinde işten ayrılış

merhabalar
Sn.Hilmi Tarancı ağustos ayı satırını doldururken belge türü,gün sayısı,prime esas kazanç,işe giriş tarihi ( aynı ay içersinde olduğu için giriş-çıkış) işten çıkış tarihi ve varsa eksik gün nedeni yazıp denediniz mi?

saygılar

Sayın Kamalı;
İlginiz için teşekkür ederim.
Forma yazdılarımı aynen aktarıyorum,
Gün Sayısı : 24
Prime Esas Kazanç : 558,27
Ay İçi İşe Giriş : 08 08
İşten Çıkış : 31 08 (otomatik geliyor zaten)
Eksik Gün: (Yok)
Adres Bilgileri, Bölge Çalışma Bilgileri
yaptıklarım bunlar.
Bunların hepsini yazdım saat 10'da enson denediğimde gene " hata:gün " mesajını verdi. ???

İlk uygulama başladığında 31 çeken ayda tam ay çalışana 31 gün girmez iseniz kabul etmiyordu. Hatalarını anlayıp düzelttiler ancak bu seferde sizin durumunuzda olanlar akıllarına gelmemiş olmalı ki hata vermekte. Ankara'yı aramanızda fayda var.

Yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
Biraz önce şansımı tekrar denemek istedim, daha önce neler yaptıysam aynısını yazdım ve kabul etti.
İşçimizin çıkışını 31.08 olarak verebildim.
Tekrardan çok teşekkür ederim.