Aylık İş Gücü Çizelge

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sofist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sofist

Katkı Sunan Üye
İyi akşamlar;
İş kur ile yapmış olduğum görüşmede işkura aylıkolarak verilen işgücü çizelgelerinde bir işçi çalışmış olsa dahi bir defa mahsus olmak üzere çizelgenin verilmesi gerektiğini söylediler daha sonraki dönemler için ise gerek olmadığın söyledirler .Ancak aynı birimde çalışan başka bir memur ise verilmesinin yanlış olduğun söylüyor. (Artık ne kadar işi ciddeye aldıklarına siz karar verin) Bir işçi çalışmış olsa dahi iş gücü çizelgesini işkura vermemiz gerekiyor mu _?
işkur sitesinin bir türlü açılmamasından dolayı da internetten çizelgeleri gönderemiyorum bu durumda da elden vermek zorunda kalacağım.Elben çizelgeleri vermiş bulunduğum zaman her hangi bir cezası var mıdır._?
cevaplarınız için tşk ederim....

Ynt: Aylık İş Gücü Çizelge

Bence siz tekrar iş kurumunu arayıp bilgi alın bu konuda ama çizelge verdiniz diye de ceza almazsınız. Ben çizelgenin elden verildiği dönemlerde çok kez hata yapmış ve sonra farkına varıp düzelttirmiştim. Bu güne kadar ceza gelmedi , bundan sonrada gelmez sanıyorum. Yine de dikkat etmekte fayda var. ;)

Ynt: Aylık İş Gücü Çizelge

Günaydın arkadaşlar
işkur esk.md.lüğü bu konu ile ilgili seminer düzenledi sgk dosyalarında 1 kişi dahi olsa çizelgeler verilecek ancak genelge bekleniyormuş onun için siz şifrelerinizi tamamlayıp 10 kişinin üzerindekilerine verin diğerleri beklesin kolay gelsin