Bağ-Kur Kaydıyla ilgili problemim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smtrack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar;
Sizden bir konuda yardım istiyorum..

Mart 2007'de Limited şirketi kurdum ve Bağ-kur kaydını hiç yaptırmadım.

Muhasebecime Mart 2008 şirketin kapanış işlemleri yapması için talimat ve gerekli masrafları vermeme rağmen şirketi kapatma işlemlerine girmemiş ve bir daha muhasebecime ulaşamadım..

Şirketim Haziran 2009'da Res'en Kapanmış.

Kasım 2010 itibari ile yeni bir şirket açıyorum.. Konu ile ilgili Bağ-Kur'da geçmiş zaman borcum çıkar mı? Hiç kaydım yok ödeme yapar mıyım? Yaparsam Faizi ile ortalama ne kadar tutar.. Konu ile ilgili bilgi verirseniz ve izlemem gereken yolu gösterirseniz sevinirim.. İyi çalışmalar..

Not: Lütfen Muhasebecinizi iyi seçin..

Ynt: Bağ-Kur Kaydıyla ilgili problemim

smtrack ' Alıntı:
Merhabalar;
Sizden bir konuda yardım istiyorum..

Mart 2007'de Limited şirketi kurdum ve Bağ-kur kaydını hiç yaptırmadım.

Muhasebecime Mart 2008 şirketin kapanış işlemleri yapması için talimat ve gerekli masrafları vermeme rağmen şirketi kapatma işlemlerine girmemiş ve bir daha muhasebecime ulaşamadım..

Şirketim Haziran 2009'da Res'en Kapanmış.

Kasım 2010 itibari ile yeni bir şirket açıyorum.. Konu ile ilgili Bağ-Kur'da geçmiş zaman borcum çıkar mı? Hiç kaydım yok ödeme yapar mıyım? Yaparsam Faizi ile ortalama ne kadar tutar.. Konu ile ilgili bilgi verirseniz ve izlemem gereken yolu gösterirseniz sevinirim.. İyi çalışmalar..

Not: Lütfen Muhasebecinizi iyi seçin..

bağkur numaranızı bu kısıma girerseniz en azından muhasebeciniz yada kurum tarafından resen sigortalılık tescilinizin yapılıp yapılmadığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz,

eğer kaydınız varsa yada yok ise ona göre bir yol çizeriz

Ynt: Bağ-Kur Kaydıyla ilgili problemim

2008/10 itibari ile bağkur kaydınız açılacaktır. bağkura tescil olmak istediğinizde ticaret odasına imzalatacağınız evrağa sicil memuru muhtemelen eski şirketteki ortaklık başlangıç ve bitiş tarihlerinide yazacaktır.