Bağımlı Yoksa Bağımsız SMMM lik mi ?

smmm olduktan sonra uzun bir süre sağlık sebepleri v.s gibi etkenlerden dolayı mesleğimi yapamadım.şimdi mesleğime geri dönüş yapmak istiyorum,tavsiyeleriniz nelerdir?stajyerlik dönemi var çalışma olarak...meslekte deneyimli birini bulsam ortak nasıl olur,ortaklar ne kadar kazanır aşağı yukarı,bağımlı smmm olmayı tavsiye edermisiniz?yoksa muhasebe elemanı olarakmı işe başlamak gerekir bu vakitten sonra,lütfen fikirlerinize ihtiyacım var,yanıtlarsanız sevinirim...

NOT : Lütfen Forum Kuralları'nı okuyalım ve de uyalım.Başlık tarafımca değiştirilmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
smmm olduktan sonra uzun bir süre sağlık sebepleri v.s gibi etkenlerden dolayı mesleğimi yapamadım.şimdi mesleğime geri dönüş yapmak istiyorum,tavsiyeleriniz nelerdir?stajyerlik dönemi var çalışma olarak...meslekte deneyimli birini bulsam ortak nasıl olur,ortaklar ne kadar kazanır aşağı yukarı,bağımlı smmm olmayı tavsiye edermisiniz?yoksa muhasebe elemanı olarakmı işe başlamak gerekir bu vakitten sonra,lütfen fikirlerinize ihtiyacım var,yanıtlarsanız sevinirim...
Sn mailrecord ;
Öncelik yaşadığınız sağlık sebeplerinde ötürü geçmiş olsun diliyorum.
Tavsiyeme gelirsek eğer stajyerlik dönemindeki bilgilerinizin yeterli olduğunu düşünüyorsanız bağımlı başlamanız bence daha makul olandır.Yok ben stajyerken ki bilgilerime güvenemiyorum diyorsanız, bir SMMM ofisinde başlamanız ve makul sayılabilecek bir seviyeye geldikten sonra bağımlı olarak devam etseniz bir şirkette daha sonrasında çevre ve sermaye durumunuza bakarak ofis açmanız daha uygun olabilir bence.Tabi bir ofiste başlamanız durumunda ki maaş durumunuz az olabilir bu durumu da göz önüne alın tabi.