K
kravat
Ziyaretçi
Arkadaşlar şu soruma lütfen acil cevap yazarmısınız. Geçenlerde odaya gittim ve kaşe başvurusunda bulunmak istediğimi söyledim. Bana kaşenin sadece şifre işlemleri için felan talep edildiğini söylediler ben bağımlı çalışırsam çalıştığım firmanın defterlerini tutabileceğimi ve beyanname imzalayabileceğimi söylediğimde onun için 1.derece imza yetkisi almam tic. sicile ilan ettirmem gerektiğini söylediler. O dakika meslek mensupları arasındaki gizli bir çatışmanın var olduğunu anladım. Yetkisi olsa bile söymemek istemiyorlar Nefesim kesildi sinir tavan yaptı bende Yahu ben bu ruhsatı niye oldım ona buna ben smmm yim demek için mi odaya niye olup aidat ödüyorum normal bir ssk lı çalışandan farkım yoksa ben 1. derece imza yetkisini smmm olmadanda alır ve bu işi yapardım. eğer bu durum böyle olursa Jeton kulubesi kadar yeri kiralar büro açarım bütün arkadaşlarda öyle yapar her yer büro kaynar Bana ne faydası var şimdi smmm olmanın avukat doktor diplama sicilinin yazılı olduğu kaşeyi kendi yaptıryor birde ben kaşeciye gidip kendime kaşe niye yaptıramam mantığını anlamış değilim. kaza yapma ihtimali var diye kimse trafiğe çıkmasınmı ehliyet almasınmı Birde şirket değişirsem her seferinde kaşe başvurusundamı bulunmam gerekir özellikle baığımlı çalışan varsa lütfen bilgilendirebilirmi acaba