Banka Promosyonu

Es Selamün Aleyküm;

Değerli ÜSTAD'larım 800 kişilik personele sahip temizlik şirketi Banka ile maaş anlaşması yapıp promosyon adı altında banka tarafından şirkete promosyon ödemesi yapılıyor mu?

Şirketin muhasebecisine sorduğumuzda "ÖDEME YAPILMAZ" diye bildirdi.

Siz ÜSTAD'larım bu konu hakkında bilgi verebilir mi?

Saygılarımla

Ynt: Banka Promosyonu

Banka ödeme yapmaya razıysa problem olmaz. benim bildiğim bankalar özel sektör firmalarına ücret ödemelerinden dolayı promosyon uygulaması yapmıyor ama devlet kuruluşlarına maaş ödemelerinden dolayı promosyon yapıldığını biliyorum.
Saygılarımla.

cuneytgulmez ' Alıntı:
Banka ödeme yapmaya razıysa problem olmaz. benim bildiğim bankalar özel sektör firmalarına ücret ödemelerinden dolayı promosyon uygulaması yapmıyor ama devlet kuruluşlarına maaş ödemelerinden dolayı promosyon yapıldığını biliyorum.
Saygılarımla.

Verdiğiniz bilgiden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.Hakkınızı Helal Edin.

Saygılarımla

Özel şirketler için de promosyon uygulandığına şahit oldum.
Firma; bankanın ödediği bedel için (benim şahit olduğum olayda bankanın nakit ödemesi sözkonusu idi) fatura düzenlediler.

Murat CER ' Alıntı:
Özel şirketler için de promosyon uygulandığına şahit oldum.
Firma; bankanın ödediği bedel için (benim şahit olduğum olayda bankanın nakit ödemesi sözkonusu idi) fatura düzenlediler.

Es Selamün Aleyküm ÜSTAD;

Bilginize sunduğum olayda Banka Şirkete promosyon adı altında ödeme yapmış mı, yapmamış mı kesin bir sonuç vermiyorlar. Ama 800 - 1000 kişiye yakın bir personel potansiyeli var ortada muhakkak almışlardır da diyemediğim için vereceğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olduğum için bu siteye konuyu taşımak zorunda kaldım.
Bizlerin cahilliğinden yararlanmak istediler. İyiki varsınız .Hakkınızı Helal edin Sağolun.