uyumsoft

Başarı Puanı Hesabının Formülünü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mcbilal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SMMM staja başlama sınıvının başarı puanı hesabının formülünü bilen arkadaş varmı?

Sayın mcbilal,

--------------------------------------aldığınız puan
Genel kültür ve yetenek -------------100x0.20 = 20
Alan bilgisi----------------------------- 100x 0.80 = 80
Toplam başarı notunuz ---------------------------- = 100

puan sist.

böyle hesaplandığını zannetmiyorum. çünkü ben genel kültürden 15 alan bilgisinden 51 doğru yaptım ve kaldım 55 aldım.galiba her sınavda çan eğrisine göre yeniden sorular puanlanıyor

gül arkadaş doğru söyler çan eğrisi var ancak onu sınav bitmeden türmob da bilemez. Çan eğrisi tamamiyle sınavda verilen cevaplarla ilgilidir.

ben bazı şeyler demek ihtiyacı hissettim:arkadaşlar çan eğrisini falan boşverin şimdilik,bir çan eğrisidir gidiyor
80 soru yapacaksın işi bitireceksin herkesin kazanması mümkün mü sizce?
%10 gibi kontenjanı var tesmer'in.mantıklı düsünmek gerek biliyorum zor tabi ama yapacak bişey yok gibi çalışmaktan başka...ben ilk girisimde kazandım çünkü soru kalıpları üzerine calıştım birazda.misal meslek hukuku 8 soru 4 yada 5 çeşit kalıp var enfazla(kınama,mes.çık,staj ilkesiv.s)gecen sınavlarda sorulmuş sorular bile gördüm hayretle şıklarına kadar aynıydı.amacım sizlere görüşümü bu platformda söyleyerek yardımcı olmak hepinize kolay gelsin.tesmer ne yapsın yani,yok sistem yanlış yok şu yok bu(lafım sizlere değil).120 soruda 70 tanede yap artık yani.olmadıysa yapmaya uğras,yine olmuyorsada::::::olana kadar büyütmeyelim.tamam tesmer'in kimselere faydası yok kabülümdür yalnız millet yüklenip duruyor.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

sınav

ne yapalım sami bey biz sizin kadar çalışkan değiliz ilk girişte kazanamadık i ya da bir şeyler eksik bizde o yüzden bizde tesmere yükleniyoruz.siz forumda yazılanları yanlış anladınız galiba bizim tesmere yüklenme nedenlerimiz şunlardır.1-sınav sorularını yayınlamıyorlar 2-sınav komisyonunu açıklamıyorlar 3-her sınav sonundaki puan sistemini açıklamıyorlar 4-kaç kişi kazandı muamma 5-yanlış sorular çıkıyorlar 6-son sınavda hesap makinası karışıklığı yaşandı 7-türkçe matematik inkılap maliye muhasebeciler için ne kadar gerekli sizce? vs vs vs biz tesmere kapalı kutu olduğu için kızıyoruz. tabiki herkesi almaları mümkün değil ama her sınavda 100 ytl ve dosya açtıranlardan 1000 ytl alıyorlar karşılığında hiç bir açıklama yok. açıklamalar beklemek bizimde hakkımız.

amacım kesinlikle böbürlenmek değil gül hanım
siz beni yanlış anladınız ben zaten tesmer'i savunmadım ki?insanların,maalesef ülkemizde hatayı hep kendinden baskasında aramasından rahatsız oluyorum o kadar baska birşey demedim.unutmayalım tesmer'i bizler düzelteceğiz burda bahsedemeyeceğimiz konular var boşverin onların kendilerine çeki düzen vermelerini hiç beklemeyiniz söyleyeceklerim bu kadar.
hepinize selamlar,sevgiler(istanbul'u da çok özledim bu arada)