arkadaşlar merhaba
firmamızın ana konusu sehayat acentesi ve otel rezervasyonlarıda yapıyoruz.
acente müdürü geçen hafta tatil yerlerindeki oteller ile sözleşmeler imzaladı.
sözleşmenin konusu 2014 yılında otelin bize hangi tarihlerde oda fiyatlarının ne olacağı.
mesela 01-10 haziran tarihleri arası tek kişilik oda 500 tl
11-20 haziran tarihleri arası tek kişilik oda 550 tl
bunun gibi fiyatlar var.
fiyatlar haricinde ise genel olarak müşteri otele girince alkolsüz içecek ikram edilecek. rezervasyonlar şöyle yapılacak ödemeler böyle yapılacak.
şuna yapmaz iseniz şu kadar ceza kesilecek şeklinde maddeler var.
kesinlikle belirli bir ücret ihtiva etmiyor.
şirket damga vergilerini yatırmak istedi bende beyannamede sulhname olarak belirttim sözleşme başı 39,65 tl olarak hesaplayıp gönderdim.
vergi dairesinden beni aradılar bunda ücret yok diye bende durumu anlattım. arayan kişi siz bilirsiniz sorumluluk kabul etmiyorum dedi.
durum hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim
firmamızın ana konusu sehayat acentesi ve otel rezervasyonlarıda yapıyoruz.
acente müdürü geçen hafta tatil yerlerindeki oteller ile sözleşmeler imzaladı.
sözleşmenin konusu 2014 yılında otelin bize hangi tarihlerde oda fiyatlarının ne olacağı.
mesela 01-10 haziran tarihleri arası tek kişilik oda 500 tl
11-20 haziran tarihleri arası tek kişilik oda 550 tl
bunun gibi fiyatlar var.
fiyatlar haricinde ise genel olarak müşteri otele girince alkolsüz içecek ikram edilecek. rezervasyonlar şöyle yapılacak ödemeler böyle yapılacak.
şuna yapmaz iseniz şu kadar ceza kesilecek şeklinde maddeler var.
kesinlikle belirli bir ücret ihtiva etmiyor.
şirket damga vergilerini yatırmak istedi bende beyannamede sulhname olarak belirttim sözleşme başı 39,65 tl olarak hesaplayıp gönderdim.
vergi dairesinden beni aradılar bunda ücret yok diye bende durumu anlattım. arayan kişi siz bilirsiniz sorumluluk kabul etmiyorum dedi.
durum hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim