Ben özel bir şirkette sigortalı personel olarak çalışmaktayım....
Günde ortalama çalışma saatim en az 12 saat
bazen 15 bazen 20 bazen 24 bazen 36 saat çalıştığım durumlar oluyor..
12 saati geçen çalışmalarımda kaç saat saat olursa olsun çok cüzzi bir mesai parası alıyorum.....
Ne kadar fazla çalışırsam çalışayım iş başı kaçtaysa o saatte iş başı yapıyorum...
Yani sıfır uykuyla ertesi günün çalışmalarına devam ettiğim durumlar oluyor...
Kış dolayısıyla şu an aşırı bir yoğun çalışmam yok...Bugünlerde çalışmam 12 saati çok nadir geçiyor...
Ve bu 12 normal mesai çalışmasına giriyor.....Haftanın altı günü bu şartlarda çalışıyorum....
Bugün patronum sözleşme verdi bana imzalamam için....
.Belirsiz süreli iş sözleşmesi ....
İnceledim bu sitedekiyle aynı.......
Sizce bu sözleşmeyi imzalamam doğru olurmu....
Yanlış anlamayın patronumu zor duruma düşürmek istemiyorum....
Hiç bir hakta talep etmiyorum.....Aslında yaptığım işide seviyorum..
Bu zorluklara katlanıyorum çünkü yaptığım meslekte kendimi geliştirmek istiyorum..
Ben bu işyerinde bu şartlarda devamlı çalışmayı düşünmüyorum..
Ve bunu işverene defalarca belirttim. Adam bulun bildiğim bütün incelikleri öğreteyim...Ve ben gideyim...
Ben bu kadar mütevazi olmama rağmen bir de sözleşme çıkarması önüme beni tedirgin etti...
Benim asıl korktuğum durum ben işi bırakmak istediğimde imzaladığım sözleşme bana zorluk çıkarırmı....
Günde ortalama çalışma saatim en az 12 saat
bazen 15 bazen 20 bazen 24 bazen 36 saat çalıştığım durumlar oluyor..
12 saati geçen çalışmalarımda kaç saat saat olursa olsun çok cüzzi bir mesai parası alıyorum.....
Ne kadar fazla çalışırsam çalışayım iş başı kaçtaysa o saatte iş başı yapıyorum...
Yani sıfır uykuyla ertesi günün çalışmalarına devam ettiğim durumlar oluyor...
Kış dolayısıyla şu an aşırı bir yoğun çalışmam yok...Bugünlerde çalışmam 12 saati çok nadir geçiyor...
Ve bu 12 normal mesai çalışmasına giriyor.....Haftanın altı günü bu şartlarda çalışıyorum....
Bugün patronum sözleşme verdi bana imzalamam için....
.Belirsiz süreli iş sözleşmesi ....
İnceledim bu sitedekiyle aynı.......
Sizce bu sözleşmeyi imzalamam doğru olurmu....
Yanlış anlamayın patronumu zor duruma düşürmek istemiyorum....
Hiç bir hakta talep etmiyorum.....Aslında yaptığım işide seviyorum..
Bu zorluklara katlanıyorum çünkü yaptığım meslekte kendimi geliştirmek istiyorum..
Ben bu işyerinde bu şartlarda devamlı çalışmayı düşünmüyorum..
Ve bunu işverene defalarca belirttim. Adam bulun bildiğim bütün incelikleri öğreteyim...Ve ben gideyim...
Ben bu kadar mütevazi olmama rağmen bir de sözleşme çıkarması önüme beni tedirgin etti...
Benim asıl korktuğum durum ben işi bırakmak istediğimde imzaladığım sözleşme bana zorluk çıkarırmı....